Wüstenrot zahajuje podzimní úvěrovou kampaň


02. 10. 2018  19:44          komentáře (0)

Další články

Finanční skupina Wüstenrot zahajuje svou podzimní marketingovou kampaň. Během října a listopadu prostřednictvím TV, on-linu a vybraných printových titulů osloví stávající i nové klienty svou nabídkou na financování bydlení. V hlavní roli se objeví oblíbený Wustík, expert na bydlení.

Wüstenrot zahajuje podzimní úvěrovou kampaň




Jde o naši největší letošní reklamní kampaň. Po několika letech se opět vracíme i s televizní reklamou,“ říká Pavlína Musilová, manažerka marketingu a PR finanční skupiny Wüstenrot, a dodává: „Kampaní připomínáme zákazníkům značku Wüstenrot, a zároveň představujeme zajímavou nabídku úvěrových produktů k pořízení nebo rekonstrukci bydlení.“

 

Kampaň poběží v TV, kde se objeví dva patnáctivteřinové spoty a sponzoring. Media mix dále zahrnuje print, on-line, sociální média a také BTL materiály, především na pobočky. Kreativu připravila agentura Scholz & Friends.

 

Půjčka ProBydlení levnější až do konce roku

První z televizních spotů je zaměřen na výhody překlenovacího úvěru Půjčka ProBydlení. Ačkoliv úrokové sazby úvěrů rostou, Půjčku ProBydlení se splatností 14, 18 a 22 let naopak Wüstenrot zlevnil až do konce roku o 0,3 %. Finance například na lepší kuchyni či koupelnu tak mohou klienti získat již za 4,59 % ročně. Navíc je Půjčka ProBydlení do konce roku zcela bez poplatků.

Wustenrot_podzimní kampan_vizual_2


 

Druhé hlavní sdělení kampaně se týká hypotečních úvěrů. Pro zájemce o vlastní bydlení má Wüstenrot nejen atraktivní úrokové sazby od 2,34 % ročně, ale do konce října i poplatkové prázdniny. Kdo by si rád pořídil nový dům či byt, ale ještě nemá přesně vybráno, může využít výhod Hypotéky dopředu. Ochrání se tak před růstem sazeb a na hledání vysněného bydlení bude mít 12 měsíců.

 



Wüstenrot zahajuje podzimní úvěrovou kampaň

Diskutovat (0)


Další články k tématu

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12617394528

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více