Začínající podnikatel dostane půjčku až pět milionů


10. 01. 2008  13:09     Kamila Ondráčková     komentáře (11)

< < Zpět na článek

Přidat nový komentář

Jméno:
Titulek:
Obsah:


kontokorent | ( zdenek | 23. 09. 2015 18:54:08 )
Tak Vám musím dát za pravdu,chtěli jsme blbej kontokorent 50.tis,frajer že to není problém,pak byl problém,že dvakrát za sebou byl měsíční zůstatek max -6000,- a prej když se to vyrovná,není problém,tak jsme to srovnali a nasrali nám stejně.Je to banda kokotů
Celá tato stránka je pouze spam, zaprodanců 40 zahraničních bank v naší zemi | ( Jméno | 02. 10. 2014 14:19:28 )
Jak je možné, že některé banky mají v názvu česká,, když to nejsou české? V ČR krom fio banky není česká banka, která je nezávislí na FEDU! Každý rok odveze 40 bank, které jsou u nás a všechny zahraniční 300 miliard korun, které nedaní v ČR.. Tento web je pouze nařízením z EU a prý má odstranit ekonomickou negramotnost" Ovšem je to podvod, představte si, že je státní schodek 100 miliard a na druhé straně odvezou každý rok ze země 300 miliard, proč jsou vůbec tyto zahraniční banky u nás podporované, dokonce mnohdy naším zadlužením u bank, které následně oddlužíme? Pokud by zde vznikla jedna státní banka, která bude mít pobočky ve větších městech, pak tato banka je schopná dávat lidem úvěr bezúročně a nemusí z toho dělat nějakou senzaci, dokonce by na tom mnoho vydělávala. Na rozdíl aby vznikla česká banka nezávislá na FEDU, tak jsme nuceni si platit exekutorskou mafii, která za naše peníze vymáhá peníze pro zahraniční banky, které nás úmyslně otročí a vykrádají náš stát o veškerá pozitiva a zanechávají negativa?? Tyto všechny zahraniční banky nám 24 hodin deně vnucují na každém rohu ty jejich výhodné úvěry, ale jen málo lidí ví, že dostávají naprosto bezcenný cár papíru, který neprošel ekonomikou žádného státu, tudíž ve stavu ve kterém Vám ho dají, tak by si nekoupili majítelé bank ani párátko, ale pokud je takto rozpůjčují, tak každý na základě splácení úvěru, jim vrací peníze, které projdou naší ekonomikou, jsou podložené naší prací a jsou tak vyprané, mají prostě podobu zlata" jedná se o největší světový bankovní podvod v historii, navíc když naprosto stejné banky stojí za všemi válkami za posledních 100 let. Lidí jsou pro tyto banky pouze strojem na peníze a slouží jako jedná ohromná pračka, kdy z bezcenného cáru virtuálních papírů, odevzdáváme zlato" odevzdáváme naší svrchovanost, díky těmto všem bankám, které parazitují po celém světě a vykrádají státy, jsme otroky! Na co vyučovat ekonomické negramotnosti, proč nemáme státní bezúročnou banku... Zarazte okrádaní těmito bankami, jelikož už jen jejich systém a působnost na českém území a jejich podpora jsou vlastizradou a ještě se nestydí používat název česká" Banky mohou za současný stav celého světa, banky a jejich několik majitelů, stát nás má chránit a ne vyučovat, jak se bránit podvodníkům, kdo dává těmto zločincům licenci na provozování největšího bankovního podvodu. Nejsem sice právník, ale nebyl by špatný rozbor, zda nejsou ze strany státu porušována naše práva, zda není porušováno ústavní právo..jelikož stát a všechny vlády od 89 roku, podporují tyto banky, strany si od nich berou úvěry na jejich trapné předvolební kampaně atd.. není to korupce??
pujčka až... ! | ( Mirek | 05. 08. 2013 16:23:22 )
jsou to jen keci podnikáme 6 měsícu obrat na učtě a nedostanem nic tak na pivo . Je to podvod
Kam jsme to dopracovali? | ( Marie | 21. 02. 2011 15:22:21 )
Jak to tady čtu ty příspěvky tak vidím že se od roku 2009 nic nezměnilo..i my se sestrou začínáme podnikat ..teda snažíme se, ale žádná banka vám nepůjčí je to začarovaný kruk, takže když nemáte peníze tak běžte na pracák a nebo si něco ukradněte..asi tak to funguje v našem státě..nikoho nezajímá že chce třeba někdo opravdu podnikat poctivě. Proto jsou u nás hlavně podnikatelé jen samý zloději kteří se podíleli na rozkradení státu po revoluci a ti nás dnes zaměstnávají a vládnou nám...není to úžasné...?!
Samé lži!!!! | ( Pavel | 12. 01. 2011 20:38:56 )
GE Money Bank nabízí kontokorent až 100 000,-Kč pro začínající podnikatele. Stačí prý jen 3 výpisy z účtu, kde jsou nějaké obraty z podnikání. Po třetím výpise jsem nadšeně vyrazil do banky a tam mi sdělili, že si můžu zažádat tak maximálně o 20 000,-Kč. To je taková podpora pro začínající podnikatele, že to mám chuť hned zabalit. Tady v té republice kdo chce poctivě podnikat a pracovat, tak má smůlu.
neni pravda | ( marilinmon | 11. 10. 2010 09:51:36 )
neni pravda,ze uzacinajici odnikatel dostane tuto pujcku,ani nahodou!mam vypracovany podnikatelsky zamer,jsem bezuhony clovek,pracuji 6let pro charitu a nedostala jsem nic.jen prislib,ktery padl.mam pred podpisem smlouvy,mam objekt,zamestnance...ale uver ne!to je realita
Je to lež | ( Pavel | 20. 05. 2010 14:55:48 )
Osobně jsem navštívil banky a nikde se semnou nebavili. Vždy vyžadují minimálně 12 měsíců daňové piznání. Na rozjezd Vám nikdo nepůjčí. U Reiffeisen mi dokonce řekla ať si založím podnikatelský účet a posílám peníze a po půl roce bych mohl něco získat. Trochu postavené na hlavu!
Lhaní | ( Kateřina | 01. 03. 2010 10:59:52 )
Mám daňovku pouze za 6 měsíců a žádná banka se se mnou nebaví.Pokud nemám čím ručit, nebo nemám daňovku aspoň za rok, tak nemám absolutně šanci získat peníze.Hlavně, že vláda nalila peníze do neziskových organizací, místo aby podporovala lidi, kteří nechtějí mít nic společného s pracovním úřadem, chtějí být nezávislí, soběstační a mají chuť se rozvíjet.Nezuiskové organizace přece ekonomiku neposílí.Prostě bez vlastního kapitálu jsou začínající podnikatelé v pasti. . .Tomu já teda podpora podnikání neříkám

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15551239936

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více