ZUNO SBÍRÁ OCENĚNÍ VE ZLATÉ KORUNĚ


08. 06. 2012  13:47     tz     komentáře (0)

– I přes velice krátkou existenci na trhu, online banka ZUNO zabodovala a získala dvě prestižní ocenění v anketě Zlatá koruna 2012. V 10. ročníku ankety o nejlepší finanční produkty roku ZUNO uspělo především v hodnocení odborné finanční akademie. V kategorii Novinka roku získal pomyslnou stříbrnou medaili produkt SPOŘENÍ a aby toho nebylo málo, bronzovou medaili v téže kategorii si odnáší ÚČET PLUS.





„Oba produkty patří mezi naše vlajkové lodě. Jsme proto velmi rádi, že je pozitivně hodnotí nejen naši spokojení klienti, ale i odborníci,“ říká Tomáš Kuna, ředitel české a slovenské ZUNO. „Každé takové ocenění je pro nás impulzem k rozšiřování našich služeb, které již od samého začátku podmiňujeme jednoduchostí a jasnými podmínkami.“

 

Hlavní předností SPOŘENÍ je výhodné denní úročení s úrokem 2 % ročně a navíc uspořené peníze jsou kdykoli k dispozici, bez dlouhodobé vázanosti. Druhý produkt, ÚČET PLUS, oceňují zejména náročnější klienti, kteří za nízký poplatek využívají širokou škálu služeb. Automaticky získávají například AUTOPILOT, který pravidelně převádí peníze mezi ÚČTEM PLUS a SPOŘENÍM a pomáhá tak naplno využít výhodu denního úročení.

 

Oba produkty ZUNO uvedlo v létě loňského roku, současně se svým vstupem na český trh. Od té doby online banka získala více než 45 tisíc klientů, kteří si u ní uložili téměř 14 miliard korun. V březnu letošního roku banka spustila spotřebitelský úvěr PŮJČKA, který je možné zřídit kompletně online, a kontokorent REZERVA.

 

Na další ZUNO produkty se mohou klienti těšit i v letošním roce. „Začátkem druhého pololetí představíme bezkontaktní kreditní karty. Zároveň vychytáváme poslední mouchy u plnohodnotné aplikace internetového bankovnictví pro smartphony s operačními systémy iOS a Android,“ dodává Tomáš Kuna.

 


ZUNO SBÍRÁ OCENĚNÍ VE ZLATÉ KORUNĚ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12488656064

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více