ČMSS spouští soutěž „Svět bydlení očima dětí“ o 50 tisíc Kč


18. 05. 2017  13:29          komentáře (0)

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) spouští soutěž „Svět bydlení očima dětí“. Hlavní cenou je příspěvek na rekonstrukci dětského pokojíčku v hodnotě 50 tisíc korun.

ČMSS spouští soutěž „Svět bydlení očima dětí“ o 50 tisíc Kč




ČMSS připravila pro děti a jejich rodiče soutěž „Svět bydlení očima dětí“. Děti budou moci nakreslit svou představu o ideálním dětském pokojíčku. Hlavní cenou v soutěži je rekonstrukce dětského pokoje v hodnotě 50 tisíc korun, na děti čeká i řada dalších cen. 

„Věříme, že kromě řady obrázků získáme i zajímavou sondu do myšlení dětí a jejich představ
o ideálním bydlení. Z našich průzkumů vyplývá, že právě potřeba nového dětského pokojíčku bývá jedním z nejčastějších důvodů pro rekonstrukci bydlení. Při hodnocení všech obrázků budeme spolupracovat např. s psychologem či architektem, budeme rádi, když se nám společně podaří nabídnout inspiraci těm, kdo se na rekonstrukci teprve připravují,“
uvedl k soutěži vedoucí komunikace ČMSS Tomáš Kofroň. 

Soutěž je připravena ve spolupráci s externím rodinným serverem, soutěžit lze zde:http://zena-in.cz/svet-bydleni-ocima-deti. Autor nejzajímavějšího obrázku získá hlavní cenu, kterou je 50.000 korun na rekonstrukci dětského pokojíčku nebo na jeho vybavení dle vlastního výběru.  Výherce vybere odborná porota ze všech přihlášených obrázků. O dalších cenách mohou rozhodnout hlasováním čtenáři. 

ČMSS dlouhodobě podporuje rodiny a děti, v aktuální kampani zvýhodňuje rodinné i dětské smlouvy zvýhodněnými poplatky či dárky. 



ČMSS spouští soutěž „Svět bydlení očima dětí“ o 50 tisíc Kč

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16404796816

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více