Cofidis představuje produktovou novinku iplatba pro snadné financování online nákupů


05. 11. 2012  16:23     tz     komentáře (1)

Společnost COFIDIS s.r.o., specialista na poskytování úvěrů na dálku, přichází na trh s novým produktem pro e-shopové řešení. Díky němu mohou zákazníci nakupovat na splátky v e-shopech ještě rychleji, než tomu bylo doposud. Je to totiž poprvé, kdy je na základě podané žádosti ihned rozhodnuto o poskytnutí úvěru. Společnost tak získává další distribuční kanál svých produktů a zároveň nové možnosti spolupráce s partnery z oblasti on-line nakupování.





„Iplatba je revolučním řešením financování online nákupů na trhu,“ říká Milan Strnadel, business developer společnosti Cofidis, a pokračuje: „Doposud je prostřednictvím e-shopů zákazníkům schvalována
tzv.
,předschválená‘ žádost, tzn., že klient musí úvěrovou dokumentaci zaslat do e-shopu nebo úvěrové společnosti na finální schválení. Doba vyřízení úvěru se tak v průměru protáhne na 7 a více dní a to bez jistoty, že konečný zákazník skutečně úvěr získá. Iplatba je v tomto ohledu zcela jiná. Jedná se o první skutečně online schválení úvěru. Klient ihned po vyplnění žádosti ví, zda je mu úvěr poskytnut či nikoliv. Díky tomu je zachován hlavní motiv internetového nakupování, tedy rychlost a pohodlí.

Klientovi je navíc se schváleným úvěrem bezplatně vytvořen účet iplatba, přes který může sledovat veškeré dění v rámci splácení svého úvěru, a co je nejdůležitější, jednoduše financovat své další nákupy v rámci partnerských e-shopů. V praxi je pak další nákup zaplacen na pár kliknutí – klient si vybere zboží na e-shopu, zvolí platbu přes úvěrovou peněženku iplatba, přihlásí se na svůj účet, nákup potvrdí sms zprávou a je zaplaceno. To vše bez nutnosti podpisu nové úvěrové smlouvy.

Spolu s iplatbou byl v minulých dnech spuštěn také její web www.iplatba.cz, na kterém lze dohledat užitečné informace ohledně samotného produktu.



Cofidis představuje produktovou novinku iplatba pro snadné financování online nákupů

Zkušenosti
Jaké máte zkušenosti s tímto produktem ?...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15213861376

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více