COOL karta mění tvář a přidává funkce


08. 04. 2016  15:58          komentáře (0)

ČSOB a Era/Poštovní spořitelna na začátku dubna představily zásadně vylepšenou aplikaci pro obsluhu předplacené COOL karty na dětské kapesné. Na změnách aplikace pracovala banka přímo s klienty. Došlo ke zjednodušení způsobu přihlášení a také změně dobíjení karty z mobilu. Další novinkou je výrazný redesign webového portálu www.coolkarta.cz, který potěší příznivce jednoduchosti a přímočarého ovládání.

COOL karta mění tvář a přidává funkce




„Aplikace COOL karta nabídne několik novinek, mezi jinými i možnost přihlašování se nejen číslem karty, ale také e-mailem. Uživatel aplikace navíc nemusí přihlašovací jméno pokaždé vyťukávat na displeji, protože se automaticky uloží a příště už si aplikace vyžádá pouze heslo,“ vysvětluje zjednodušení Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort ČSOB.

Náhled na aplikaci-1 Náhled na aplikaci-2 Náhled na aplikaci-3  

Další novinku představuje funkce „Požádat o dobití“. „Pokud držiteli předplacené COOL karty dojde kredit, může o něj jednoduše požádat třeba rodiče pomocí aplikace. Tam si také rovnou vybere, jak chce žádost o dobití karty odeslat. Může využít například SMS, sociální sítě nebo nejrůznější komunikátory,“ říká Jana Opršalová.V aplikaci pro Android a Apple je také nově integrovaná funkce pro dobití karty přímo z mobilu či tabletu. „Klienti ČSOB a Ery ocení, že proces dobíjení mohou dokončit v aplikaci smartbanking, což celé dobití zkrátí na méně než minutu,“ dodává Jana Opršalová. 

Klienti ČSOB a Ery/Poštovní spořitelny si dosud pořídili několik tisíc předplacených COOL karet. Nejčastěji kartu využívají pro své děti, kterým na ni posílají kapesné. Ukazuje se také, že mezi Čechy jsou oblíbené peněžní dary, a proto našla COOL karta další uplatnění také před Vánoci, kdy nahradila pod stromečkem hotovost. Průměrná částka, kterou si klienti na COOL kartu dobíjejí, činí 3 000 korun.

COOL karta je dobíjecí platební karta, na kterou stačí poslat peníze a následně ji využívat při placení v obchodě, přes internet nebo pro výběry z bankomatu. Výborně se hodí rodičům, kteří s její pomocí mohou dávat kapesné svým dětem. Hodit se může i těm, kteří potřebují oddělit finance od svého běžného účtu – například kvůli nákupům přes internet nebo placení v zahraničí. Výhodou COOL karty jsou nízké provozní náklady. Za COOL kartu zájemci dají jednorázový poplatek ve výši 99 korun. Dobíjení je zdarma, výběr z bankomatu ČSOB stojí 6 korun. Klienti také ocení rychlé a jednoduché objednání on-line (www.coolkarta.cz) bez papírování. COOL kartu však mohou pořídit také na pobočkách ČSOB, v Era finančních centrech a na specializovaných přepážkách Poštovní spořitelny na vybraných pobočkách České pošty.

 

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a.s. 



COOL karta mění tvář a přidává funkce

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15765138800

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více