ČSOB a Era nabízejí předplacenou kartu, která potěší nejen pod vánočním stromečkem


04. 12. 2015  13:43          komentáře (0)

  • Předplacená COOL karta od ČSOB a Ery může být vděčným dárkem.
  • Kartu lze nabít libovolnou částkou a používat, nebo po nabití darovat.
  • Kartou lze kromě obchodů platit na internetu a vybírat z bankomatů.

ČSOB a Era nabízejí předplacenou kartu, která potěší nejen pod vánočním stromečkem




Peněžní dary jsou mezi Čechy velmi oblíbené. Darovat hotovost nebo dárkový poukaz se v poslední době rozhodlo téměř 3/4 Čechů. Nejčastěji peněžním darem potěšíme blízkou rodinu při větších událostech, jako jsou narozeniny nebo blížící se Vánoce. ČSOB a Era/Poštovní spořitelna letos nově nabízejí předplacenou platební kartu, se kterou si obdarovaný může koupit v obchodě či na internetu přesně to, co si přeje nebo potřebuje. A pokud bude chtít, může si peníze jednoduše vybrat z bankomatu. 

„Předplacená COOL karta má hned několik výhod oproti hotovosti či dárkovým poukazům. Umožňuje nabít libovolnou částku, poté ji darovat a její využití je univerzální a neomezuje se na jednoho prodejce nebo obchodní centrum. Po vyčerpání je navíc možné kartu znovu dobít,“ vysvětluje Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB a Ery. Karta umožňuje bezkontaktní platby a není vázána na žádný bankovní účet. Držitel karty navíc dostává po každé transakci SMS zprávu zdarma, aby měl přehled o místě a ceně nákupu a také o aktuálním zůstatku. Kartou lze platit nejen v kamenných obchodech, ale také na internetu a umožňuje i výběry z bankomatu. 

Rodič ji může dát třeba svému dítěti jako vánoční dárek, a v průběhu roku ji využívat na zasílání kapesného. Skvěle tak skloubí dárek i další finanční vzdělávání dítěte do jednoho moderního dárku. Kartu lze objednat jednoduše on-line a bez papírování na www.coolkarta.cz. Klienti ji však mohou pořídit také na pobočkách ČSOB, v Era finančních centrech a na specializovaných přepážkách Poštovní spořitelny na vybraných pobočkách České pošty.



ČSOB a Era nabízejí předplacenou kartu, která potěší nejen pod vánočním stromečkem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12529318816

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více