ČSOB a Era smartbanking slaví první narozeniny


14. 01. 2013  12:13     tz     komentáře (0)

ČSOB a Era smartbanking má za sebou první rok úspěšného provozu. Za relativně krátkou dobu svého působení na českém trhu si dokázala aplikace získat desítky tisíc spokojených aktivních uživatelů a také například zvítězit v prestižní anketě Mobilní aplikace roku 2012. Smartbanking od ČSOB a Ery si doposud stáhlo přes 100 tisíc majitelů chytrých telefonů a tabletů, kteří přes něj provedli transakce v objemu přesahujícím 5 miliard korun.

ČSOB a Era smartbanking slaví první narozeniny




„Naším cílem je kopírovat světové trendy v oblasti telekomunikačních služeb a tím vycházet vstříc potřebám našich klientů. Trh s chytrými telefony a tablety raketově roste a nás velice těší, že můžeme klientům současných kanálů elektronického bankovnictví nabídnout zcela nový způsob obsluhy osobních financí. Během jednoho roku si smartbanking dokázal vybudovat pevnou uživatelskou základnu, která se navíc neustále rozrůstá,“ říká Jan Vimr, výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Ery.



.

undefined

.

Aplikace ČSOB a Era smartbanking se v nedávné době rozšířila o další služby. Uživatelé si mohou pomocí aplikace nově sjednat cestovní pojištění, dobíjet kredit a také prohlížet platební karty či blokované částky na účtu. „Neustále pracujeme na rozšíření služeb zejména s ohledem na přání našich uživatelů a vývoj na trhu, v lednu doplníme kalkulačku pro pomoc s orientací v penzijní reformě a více novinek přineseme již během března,“ dodává Jan Vimr.

Za první rok provozu si aplikace stáhlo přes 100 tisíc uživatelů, přičemž počet aktivních uživatelů je necelých 63 tisíc. Klienti provedli transakce v objemu za více než 5 miliard korun. Lidé na aplikaci nejvíce oceňují její jednoduchost a použitelnost prakticky kdykoli a kdekoli. Díky tomu je ideální pro aktivní lidi, kteří potřebují mít své finance neustále pod dohledem. Ačkoli je aplikace nejpopulárnější ve věkové skupině 20 až 45 let, oceňuje tento komfortní a intuitivní způsob ovládání účtů většina klientů, kteří aktivně používají svůj chytrý telefon.

Aplikace je dostupná pro systémy iOS (iPhone, iPad), Android a od poloviny loňského roku také pro Windows Phone, dále je optimalizovaná i pro tablety.



ČSOB a Era smartbanking slaví první narozeniny

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15665210672

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více