ČSOB hledá studenty, kteří „umí“ na Facebooku


04. 04. 2012  18:52     tz     komentáře (0)

ČSOB s příchodem jara podpoří své studentské konto a zároveň spouští novou speciální stránku na Facebooku (www.facebook.com/csobstudentskekonto). Banka hledá osm studentů (e-Ambasadorů), kteří umí na Facebooku a jsou tam „jako doma“. Poskytne jim možnost vydělat si peníze pomocí atraktivní brigády, která bude spočívat ve zveřejňování zajímavých tipů na trávení volného času na zdi profilu studentského účtu. Na stránkách také poběží soutěž o digitální Album.





Kampaň byla spuštěna v pondělí 2. dubna a poběží až do konce května. V jejím průběhu ČSOB vybere osm e-Ambasadorů, kteří na zdi profilu studentského konta budou v průběhu roku zveřejňovat nejrůznější zajímavosti ze světa sportu, kultury, zábavy a další, pro mladé lidi atraktivní, témata. Současně bude probíhat také soutěž „Digitální Album“ o 3 nejlepší fotoalba. Autoři těch nejlepších získají Apple iPod Touch a 11 označených tváří v každém albu Aple iPod Shuffle. Celkem tak bude oceněno 36 lidí.  

 

„Většina středoškoláků se každodenně pohybuje na Facebooku, a proto jsme se rozhodli oslovit je právě touto cestou. Aktivnějším z nich navíc nabídneme možnost přivydělat si tím, co je baví, a to sdílením zajímavých příspěvků. Mladé lidi bychom také chtěli obeznámit s možnostmi a výhodami studentských účtů, které pro ně v nadcházejících letech budou potřebné,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

 

ČSOB Studentské Konto Plus nabízí mladým lidem spoustu výhod. V rámci konta mají zdarma vedení účtu s elektronickými výpisy, mezinárodní platební kartu, kterou využijí jak při platbě v zahraniční, tak při nákupech na internetu, které jsou navíc zabezpečené technologií 3D Secure. Studentské konto je také možné ovládat přes internetové bankovnictví či smartbanking, a to 24 hodin denně. Studenti mohou využít také povolené přečerpání účtu. Do 21 let studentům k založení konta stačí pouze občanský průkaz, později platné potvrzení o studiu.



ČSOB hledá studenty, kteří „umí“ na Facebooku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12614278160

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více