ČSOB jako první na trhu uvádí vkladovou kartu


07. 12. 2011  13:42     Pavla Hávová     komentáře (0)

ČSOB od začátku prosince začíná nabízet unikátní řešení pro podnikatele v podobě nové ČSOB Vkladové karty. Karta je určena pro firmy, které chtějí své zaměstnance oprávnit pouze k vkladům (nikoli už výběrům nebo nahlížení na účet). Díky této kartě jim umožníme využívat pro odvody tržeb sítě našich vkladových bankomatů. Klient tak získá větší pohodlí a také finanční výhodu, neboť vklad prostřednictvím tohoto bankomatu je zdarma.





Vkladová karta svému držiteli neumožňuje náhled na zůstatek účtu ani debetní operace. Držitel může pouze vkládat hotovost na účet, ke kterému je karta vydána, popř. si změnit PIN v bankomatech.

 .

„Vkladová karta je unikátem v České republice a rozhodli jsme se ji zavést na základě poptávky našich klientů. Proto také věříme, že si najde mnoho příznivců v podnikatelské sféře. V kombinaci s našimi vkladovými bankomaty se jedná o dosud nejjednodušší a nejrychlejší možnost pro depozitní operace. Díky neustále se rozšiřující síti vkladových bankomatů je totiž možné peníze ukládat kdykoli, nezávisle na otevírací době poboček,“ zhodnotil novinku Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Podnikatelé a firmy ČSOB.

 .

Vkladová karta je k dispozici od 1. prosince na všech pobočkách pro všechny majitele podnikatelských účtů ČSOB. Karta bude klientům vydána do sedmi dní od požádání. Za její vedení klient zaplatí pouze 20 Kč měsíčně a vkládání prostřednictvím bankomatu je zcela zdarma.

 . Další informace naleznete na webových stránkách: http://www.csob.cz/cz/Firmy/Podnikatele/Platebni-karty/Stranky/CSOB-Vkladova-karta-Maestro.aspx


ČSOB jako první na trhu uvádí vkladovou kartu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15564946352

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více