ČSOB Leasing jde do kampaně za Čistou mobilitu s produktem ELEKTRO Kredit a úrokem 3,6 %


02. 09. 2016  17:07          komentáře (0)

Od září přichází leasingová jednička s programem „Čistá mobilita ČSOB Leasing“. Ta v sobě kombinuje unikátní produkt pro financování a pojištění elektromobilů s poradenstvím pro čerpání dotací v rámci vládního programu Národní akční plán čisté mobility.  Jedná se o dlouhodobý program, který má za cíl klientům zprostředkovat pořízení vozů s alternativními pohony a současně zprostředkovávat novinky z  oblasti čerpání dotací pro tyto vozy.

ČSOB Leasing jde do kampaně za Čistou mobilitu s produktem ELEKTRO Kredit a úrokem 3,6 %




"Chceme klientům nabídnout zajímavý produkt pro financování elektromobilů všech značek a modelů. Zájem o tyto vozy se neustále zvyšuje, což dokazuje i 26 % nárůst počtu nově registrovaných elektromobilů za rok 2015, oproti předchozímu období. Úvěrový produkt ELEKTRO Kredit je na českém trhu unikátní, vedle fixní úrokové sazby 3,6% nabízí povinné ručení po celou dobu financování zdarma a výhodné havarijní pojištění od ČSOB Pojišťovny. K podpoře nákupu elektromobilů dále plánujeme od října přidat i nabídku konkrétních vozů s pohony CNG a hybrid, a to v našich produktech operativního leasingu Mobilita+ a Jistota+." říká Ing. Josef Rosenkranz, místopředseda představenstva a obchodní ředitel ČSOB Leasing. 

Jako podpora programu Čistá mobilita je dále na webu ČSOB Leasing samostatná sekce s představením Dotačního centra ČSOB Leasing. Zde budou postupně uveřejňovány spuštěné dotační tituly včetně postupů, jak mohou klienti tyto dotace reálně čerpat prostřednictvím Dotačního centra společnosti. "Věříme, že alternativní ekologické motory mají budoucnost a klienti se o vozidla na čistý pohon i díky našemu programu začnou více zajímat. My jim zase díky našim komplexním službám pomůžeme s dotací, nabídkou financování i pojištěním," doplňuje Ing. Josef Rosenkranz. 

Program Čistá mobilita ČSOB Leasing vychází z postupné implementace Národního akčního plánu čisté mobility, který schválila vláda ČR. Samotná implementace je plánovaná na období 2014 – 2020 s podporou na národní i nadnárodní úrovni. Plán je zaměřen na využití alternativních druhů paliv, lepší kvalitu ovzduší a snížení emisí znečišťujících látek a skleníkových plynů vznikajících z dopravy. Zmíněných cílů bude dosaženo zejména prostřednictvím uvádění do provozu nízkoemisních a bezemisních vozidel využívajících CNG, elektro a hybridní pohony.



ČSOB Leasing jde do kampaně za Čistou mobilitu s produktem ELEKTRO Kredit a úrokem 3,6 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12536836992

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více