ČSOB Leasing je opět největší leasingovou společností na trhu


03. 10. 2012  09:14     tz     komentáře (0)

Společnost ČSOB Leasing za 1. pol. 2012 poskytla financování v objemu téměř 4,5 miliardy korun. V porovnání s dalšími leasingovými společnostmi se stala největší leasingovou společností na českém trhu. Je také leaderem ve financování českých podnikatelů, v segmentu strojů, zařízení a technologií i co do velikosti portfolia zákaznických smluv.





Naše prvenství na trhu leasingových společností dle aktuálních statistik ČLFA nevnímáme jako výsledek nějakého krátkodobého vlivu, ale jako projev dlouhodobé a konsistentní obchodní výkonnosti, která je provázena i požadovanou finanční výkonností společnosti z pohledu akcionářů. V meziročním srovnání činí tržní podíl ČSOB Leasing11,6 %, což znamená, že jsme jedničkou na leasingovém trhunejen za první pololetí 2012, ale již déle než rok“, říká Libor Bosák, předseda představenstva a generální ředitel společnosti.

 

Společnost ČSOB Leasing uzavřela za 1. pol. 2012 celkem 7334 nových zákaznických smluv s více než 3200 zákazníky. Podle aktuálních statistik nebankovního trhu je ČSOB Leasing vedoucí leasingovou společností také v segmentu financování českých podnikatelů. V segmentu financování strojů, zařízení a technologií dosáhla tržního podílu 16,5 %.ČSOB Leasing je tak vedoucí leasingovou společností nejen co do objemu nově uzavřených obchodů, ale současně i v segmentu financování strojů, zařízení a technologií. Společnost je navíc na trhu největší co do velikosti spravovaného portfolia zákaznických smluv.

 

ČSOB Leasing poskytuje financování dopravní techniky, strojů, zařízení, výpočetní techniky, technologií, včetně financování předmětů velkých pořizovacích hodnot pro korporátní zákazníky. Produkty zákazníkům je firma schopna dle preferencí zákazníka nabídnout nejen prostřednictvím vlastní distribuční sítě (osobní přístup v každém regionu ČR) či rozsáhlé distribuční sítě ČSOB, ale přímo v místě prodeje u spolupracujících dodavatelů movitého majetku.



ČSOB Leasing je opět největší leasingovou společností na trhu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16429821696

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více