ČSOB Leasing spouští program AGRO 2016. Zemědělcům nabídne finančně-poradenský servis od A do Z


23. 03. 2016  13:34          komentáře (0)

Agro 2016 od ČSOB Leasing je jedinečný program, který kombinuje výhodné financování mobilní zemědělské techniky včetně jeho pojištění s poradenstvím při výběru vhodného dotačního titulu. 

ČSOB Leasing spouští program AGRO 2016. Zemědělcům nabídne finančně-poradenský servis od A do Z




ČSOB Leasing v rámci programu AGRO 2016 nabízí financování zemědělské techniky, jehož součástí je výhodné pojištění a stále žádanější dotační a investiční poradenství v jednom, které ČSOB Leasing poskytuje prostřednictvím vlastního centra. „Centrum dotačního poradenství je naší velkou konkurenční výhodou. Vzniklo v létě 2015 a od té doby jeho služeb využilo 125 klientů,“ říká Jan Kulhánek, ředitel pro řízení rozvoje komodity strojů a těžké dopravní techniky z ČSOB Leasing. Služby Centra dotačního poradenství zahrnují kompletní servis financování, pomoc při získání dotace a dotační audit zdarma. Klienti také mohou využít konzultace během celé realizace projektu.

Ani další obory nepřijdou zkrátka

Pouze klienti ČSOB Leasing z řad zemědělců pak mohou v rámci programu AGRO 2016 využít nabídku od společnosti CCS, která letos oslaví 25 let od svého vzniku. Zákazníci získají tankovací kartu na 6 měsíců zcela zdarma, mohou ji využívat na více než 2 000 čerpacích stanic v ČR a na mnoha místech na Slovensku a navíc v ČR po dobu prvních 6 měsíců budou moci tankovat se slevou 0,20 Kč na každý načerpaný litr pohonných hmot. Dále mohou využít slevy na mytí vozidel, elektronickou knihu jízd pro manuální vstupy CCS CARNETMINI  a další výhody. Jde o první ze společných akcí ČSOB Leasing a CCS. Na podobné benefity se letos mohou těšit i klienti ČSOB Leasing z dalších oborů.

Dlouhodobě si držíme pozici jedničky v počtu poskytovaných zemědělských úvěrů. Důvodem našeho úspěchu je fakt, že nabídku pro zemědělce každoročně inovujeme,“ uvádí Josef Rosenkranz, místopředseda představenstva a obchodní ředitel ČSOB Leasing, a dodává: „Zároveň se s nimi potkáváme i jinde než na  pobočkách. Každoročně se účastníme specializovaných veletrhů.“ Nejbližší příležitostí, kde mohou zemědělci potkat ČSOB Leasing a seznámit se s programem AGRO 2016, je veletrh TECH Agro na brněnském výstavišti od 3. do 7. 4. 2016.



ČSOB Leasing spouští program AGRO 2016. Zemědělcům nabídne finančně-poradenský servis od A do Z

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16517813360

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více