ČSOB má kompletní Grand Slam


06. 12. 2011  11:13     TZ     komentáře (2)

V tomto roce se ČSOB povedlo získat tři nejprestižnější ocenění od předních časopisů ekonomického světa. Na začátku dubna zvolila odborná porota magazínu Global Finance ČSOB nejlepší bankou na českém trhu, v září získala ČSOB stejné ocenění od Euromoney a v prosinci vyznamenal ČSOB titulem banka roku na území ČR také The Banker. Trojnásobný titul se dostává poprvé do ČSOB, ale zároveň poprvé i do České republiky, protože dosud se žádné jiné bance u nás nepovedlo získat všechna tři ocenění v jediném roce.





Trojnásobný titul nejlepší banky v České republice, navíc od tří prestižních ekonomických časopisů naznačuje, že jsme na správné cestě. Velmi si vážím těchto ocenění, jsou zároveň závazkem pro naši práci,“ říká Pavel Kavánek, generální ředitel ČSOB.

 .

Odborná porota Global Finance ocenila ČSOB jako nejlepší banku roku na českém trhu už po jedenácté. V této soutěži se hodnotí banky po celém světě s cílem zvolit na základě důkladného prozkoumání lokálního trhu nejlepšího poskytovatele bankovních služeb. Tedy banku, která má široké produktové portfolio, vysokou kvalitu poskytovaných služeb, a která obsluhuje široké spektrum zákazníků.

 .                            

Titul nejlepší banky letos ČSOB udělil i přední odborný magazín Euromoney. Ten každý rok vyhledává ve více než stovce zemí nejlepší banky vynikající svou schopností vést, inovovat a dynamicky se rozvíjet na svých trzích.

 .

V závěru roku zvolil ČSOB bankou roku na území ČR i The Banker, který tuto cenu každoročně uděluje vybraným finančním ústavům na základě detailního dotazníku, v němž hodnotí finanční výsledky a ukazatele výkonu za předchozí období. Hodnocení odráží i zavádění nových technologií a strategický rozvoj přihlášených finančních ústavů.



ČSOB má kompletní Grand Slam

Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16300094432

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více