ČSOB nabízí klientům 10 % slevu při platbě kartou na portálu Slevomat.cz


02. 11. 2011  14:12     Pavla Hávová     komentáře (2)

Popularita nakupování na internetu neustále roste. Podle statistik si do virtuálního košíku vložilo svůj nákup alespoň jednou v životě už 90 % Čechů. Ti, kteří využívají ČSOB InternetBanking 24, vlastní ČSOB debetní či kreditní kartu a mají aktivovanou či před samotným nákupem zaktivují novou službu zabezpečení internetových plateb kartou (3D Secure), získají v listopadu „předvánoční“ dárek - 10 % slevu nad rámec standardně poskytovaných slev na nákup zboží a služeb na internetovém portálu Slevomat.cz. Tuto nabídku mohou využít opakovaně až do konce listopadu.





V minulém roce Češi utratili prostřednictvím platebních karet na internetu 3,9 miliard korun. Platba kartou na internetu se stala běžnou součástí života moderního a hospodárně uvažujícího člověka. „Pro naše klienty jsme připravili speciální předvánoční nabídku. Každý uživatel ČSOB InternetBanking 24 a zároveň držitel ČSOB debetní či kreditní karty obdržel ve svém internetovém bankovnictví na konci října promo kód, který bude při platbě kartou na www.slevomat.cz sloužit jako 10% sleva na daný nákup,“ vysvětluje Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. „Podmínkou poskytnutí slevy je úhrada nákupu ČSOB debetní či kreditní kartou s aktivovanou bezplatnou službou zabezpečení internetových plateb kartou s technologií 3D Secure. Nejde přitom o jednorázovou slevu, lze ji využít opakovaně až do konce listopadu, kdy nabídka končí,“ doplňuje Jana Opršalová.  

 .

Tuzemští internetoví prodejci v loňském roce vydělali rekordních 33 miliard korun. Vyplývá to z odhadů Asociace pro elektronickou komerci. O jaké zboží a služby je v současné době největší zájem? „Nyní jsou nejvíce v oblibě tuzemské i zahraniční zájezdy, zejména pak zimní dovolené, silvestrovské pobyty a adventní výlety. S přicházejícími Vánocemi vidíme zvýšenou poptávku našich zákazníků u zboží, jako jsou například fotoaparáty, hračky, šperky, elektronika nebo dárkové vouchery, které jsou vhodným dárkem, když si nevíte rady, čím své příbuzné či známé obdarovat,“ popisuje nákupní zvyklosti Tomáš Čupr z portálu Slevomat.cz.



ČSOB nabízí klientům 10 % slevu při platbě kartou na portálu Slevomat.cz

1
d [url= ]ds[/url] [link_?text](https://google.com) "sd":http:// [a href="sdd"]sd[/a] ...
1
Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu ...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12594854832

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více