ČSOB nabízí roční termínovaný vklad s garantovanou sazbou 3,1 %


08. 01. 2009  19:32     Irena Zatloukalová     komentáře (0)

ČSOB připravila zajímavou a časově omezenou akční nabídku pro všechny, kdo preferují bezpečí a jistotu při uložení svých peněz.





ČSOB připravila zajímavou a časově omezenou akční nabídku pro všechny, kdo preferují bezpečí a jistotu při uložení svých peněz společně se zajímavým zhodnocením. Od 8. ledna ČSOB nabízí roční termínovaný vklad, který klientům zajistí úrokové zhodnocení 3,1 % p.a. po dobu 12 měsíců pro všechny vklady. V době klesajících úrokových sazeb tak klienti mají možnost zajistit si zajímavý výnos pro rok 2009.   „V dnešní době zaznamenáváme zvýšený zájem klientů o takové produkty, které  garantují jistý výnos. Narozdíl od spořících účtů, u kterých se může úroková sazba kdykoliv změnit, nabízíme klientům roční termínovaný vklad s garantovanou,úrokovou sazbou po dobu trvání vkladu,“ vysvětluje hlavní výhody ČSOB Termínovaného vkladu Pavel Kratochvíl, výkonný manažer segmentu Spoření a investice ČSOB.   Vklady i výnosy jsou u depozitních produktů ze zákona pojištěny. Terminovaný vklad proto představuje vhodné řešení pro všechny, kteří chtějí mít své peníze v bezpečí a zároveň mít jistotu ohledně budoucího výnosu.   „V novinkách pro kvalitní a bezpečné zhodnocování peněz pro naše klienty budeme pokračovat, v krátké době chceme uvést na trh další zajímavé depozitní produkty,“ dodal Pavel Kratochvíl.


ČSOB nabízí roční termínovaný vklad s garantovanou sazbou 3,1 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16446313232

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více