ČSOB nově nabízí COOL kartu bez účtu. Rodičům dá přehled o tom, jak hospodaří jejich děti


25. 08. 2015  10:18          komentáře (0)

COOL karta je bezkontaktní,předplacená karta určená především dětem na kapesné.

Rodiče ocení SMS zprávu, která jim přijde vždy, když jejich potomek kartu použije.

Ovládat COOL kartu bude moci držitel pohodlně i přes mobilní aplikaci.

ČSOB nově nabízí COOL kartu bez účtu.  Rodičům dá přehled o tom, jak hospodaří jejich děti




 

Foto spot_01

Nová COOL karta od ČSOB se dá jednoduše přirovnat k dobíjecí kartě, 

na kterou stačí poslat peníze a následně ji využívat při placení v obchodě, přes internet nebo pro výběry z bankomatu. Výborně se hodí rodičům, kteří s ní mohou dávat kapesné svým dětem. Hodit se může i těm, kteří potřebují oddělit finance od svého běžného účtu – například kvůli nákupům přes internet nebo placení v zahraničí.


„COOL karta není vázána na žádný bankovní účet. Finance má klient neustále pod kontrolou, takže nikdy neutratí víc, než na kartu vloží. Držitel karty navíc dostává po každé transakci SMS zprávu. Pro rodiče to je vítaný způsob, jak kontrolovat nákupy svých dětí a učit je finančně odpovědnému hospodaření,“
vysvětluje Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB a Ery.

Foto spot_03 Ovládat COOL kartu bude držitel pohodlně moci na webu www.coolkarta.cz nebo i přes mobilní aplikaci pro chytré telefony a tablety. Rodiče mohou dětem vytvořit i tzv. pasivní přístup, kde může potomek sledovat své transakce přímo ve svém telefonu bez možnosti aktivních změn nastavení.

Na tom, že by děti měly dostávat kapesné, se shoduje většina rodičů. Učí je zodpovědnosti a hodnotě peněz. „Kapesné děti obvykle dostávají v hotovosti. Ukazuje se ale, že o tom, kolik peněz děti skutečně dostanou, nemají často úplně kompletní přehled ani ony, ani jejich rodiče,“ říká Jana Opršalová. Až doposud se bezhotovostní vyplácení kapesného nedalo elegantně řešit, protože bankovní produkty jsou často podmiňovány určitým věkem. „COOL karta tyto bariéry boří a jako první umožňuje rodičům, aby své děti učili zacházet s bezhotovostními platbami. Navíc z pilotu víme, že děti se s vlastní kartou cítí dospěleji a využívají ji velmi rády,“ doplňuje Opršalová.

Výhodou COOL karty jsou nízké provozní náklady. Za COOL kartu zájemci dají 99 korun. Dobíjení je zdarma, výběr z bankomatu ČSOB stojí 6 korun. Klienti také ocení rychlé a jednoduché objednání on-line (www.coolkarta.cz) a bez papírování.

COOL kartu však mohou pořídit také na pobočkách ČSOB, v Era finančních centrech a na specializovaných přepážkách Poštovní spořitelny na vybraných pobočkách České pošty. Aktuálně si COOL kartu mohou koupit pouze klienti ČSOB a Ery. Pokud zájemce o COOL kartu dosud nemá v ČSOB/Eře běžný účet, doporučujeme mu otevřít si například ČSOB Plus Konto nebo Era online účet, které jsou zdarma. Stačí si na účet posílat každý měsíc alespoň 15 tisíc korun.

 

Více informací: www.coolkarta.cz

Foto spot_04

 



ČSOB nově nabízí COOL kartu bez účtu. Rodičům dá přehled o tom, jak hospodaří jejich děti

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16289408800

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více