ČSOB obhájila pozici nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker


02. 11. 2014  15:54          komentáře (0)

Ve středu 29. října 2014 proběhlo v Ženevě slavnostní předávání cen v soutěži PWM/The Banker Global Private Banking Awards 2014, na kterém si zástupci ČSOB Private Banking stejně jako minulý rok převzali ocenění pro nejlepší privátní banku v České republice. ČSOB Private Banking uspěla v hodnocení komise složené z patnácti významných osobností světového bankovnictví, která vybrala vítěze na základě kvalitativních i kvantitativních dat.

ČSOB obhájila pozici nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker




Ve spolupráci se společností MasterCard se nám podařilo na trh uvést unikátní debetní kartu, tzv. Kartu dobré vůle, díky níž putuje z každé transakce 0,6 % na charitu. Jde pravděpodobně o první “charitativní” kartu v Evropě a nejprestižnější kartu, kterou MasterCard vydává. Velký důraz v rámci naší práce klademe také na investiční poradenství. To jsou dvě věci, u kterých si myslíme, že nám pomohly k obhajobě vítězství z loňského roku,“ řekl k ocenění Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking. „Zároveň děkujeme klientům za jejich podporu a důvěru a věříme, že jim budeme ideálním partnerem i do budoucna,“ doplňuje Martin Kosobud.

ČSOB Private Banking poskytuje produkty a služby privátního bankovnictví v České republice už více než 12 let. Klientům je k dispozici nejsilnější pobočková síť, která čítá 15 poboček. Klíčem k úspěchu je také stabilní tým zaměstnanců, kteří vynikají dlouhodobými zkušenostmi, vysokou kvalifikací a také vstřícným přístupem ke klientům, jimž jsou k dispozici v jakoukoliv denní dobu. ČSOB Private Banking se kromě komerčního bankovnictví zaměřuje především na investiční bankovnictví a s ním související poradenství. Vlastní také speciální investiční certifikát s úvěrovým podkladem a poskytuje služby v oblasti mezigeneračního transferu a nástupnictví.

Zaměstnanci i klienti se navíc každoročně zapojují do různých charitativních akcí. Unikátním projektem v charitativní oblasti je již zmiňovaná Karta dobré vůle, která vznikla ve spolupráci s MasterCard jako první karta svého druhu. Z každé provedené platby u obchodníka je z ní převedeno 0,6 % na charitativní účet banky. Vybrané peníze jsou využity na projekty významných neziskových organizací – Výboru dobré vůle, Nadace Charty 77, Nadačního fondu Českého rozhlasu, Nadace VIA a Člověka v tísni. 

Martin_Kosobud_s_oceněním_The_Banker

HLASUJTE O NEJLEPŠÍ VÝKLAD POJMU RPSN ZDE!

RPSN maskot



ČSOB obhájila pozici nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16205579984

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více