ČSOB otevírá novou pobočku v Kladně, bude mít prodlouženou otevírací dobu


10. 04. 2012  10:38     tz     komentáře (0)

Dnešním dnem ČSOB otevřela novou pobočku v Kladně v Italské ulici a zvýšila tak jejich počet na 242. Klienti zde mohou využít všech standardních poradenských a produktových služeb, pobočka navíc nabídne prodlouženou otevírací dobu a vkladový bankomat.





„Cílem nové pobočky je maximálně vyjít vstříc přáním a potřebám našich klientů. Jsme si vědomi, že naši klienti chodí do práce a je pro ně často velmi obtížné dostavit se do pobočky, aniž by museli čerpat dovolenou. Proto jsme v nové kladenské pobočce prodloužili otevírací dobu v pondělí a ve středu až do osmé hodiny večerní, kdy budeme poskytovat především poradenství,“ uvádí Pavla Roháčová ředitelka nové kladenské ČSOB pobočky.

 

Pobočka v Kladně se nachází v Italské ulici naproti Kauflandu. Jedná se o první otevřenou pobočkou ČSOB v letošním roce. Nabídne odborné poradenství a individuální přístup ke každému klientovi. Kromě produktů ČSOB zde klienti budou moci získat i produkty dceřiných společností, jako pojištění nebo stavební spoření. Využít budou moci také vkladový bankomat, který bude k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pobočka bude mít prodlouženou otevírací dobu do osmé hodiny večerní v pondělí a středu a v pátek bude otevřená již od sedmé hodiny ráno.

.



ČSOB otevírá novou pobočku v Kladně, bude mít prodlouženou otevírací dobu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15502045488

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více