ČSOB Penzijní společnost míří dynamicky na mladé


23. 09. 2015  15:42          komentáře (0)

V říjnu ČSOB Penzijní společnost spouští novou kampaň, která má ukázat, že penzijko je produkt pro všechny, a tedy i pro mladé. Kampaň zobrazuje vizuály s mladými lidmi představující jednotlivé fondy, ze kterých je doplňkové penzijní spoření složeno. Kampaň bude k vidění prostřednictvím outdoorové reklamy v Praze a velkých českých městech.

ČSOB Penzijní společnost míří dynamicky na mladé




„Novou kampaní se snažíme nejen významně zaměřit na mladou cílovou skupinu, která je pro nás atraktivní, ale chceme také ukázat, že penzijní spoření je opravdu jednoduchý produkt, který nezavazuje a zřídit si ho může v podstatě kdokoliv,“ sdělila nová šéfka ČSOB Penzijní společnosti Marie Zemanová. 

Kampaň bude k vidění zejména v Praze a ve velkých českých městech prostřednictvím CLV, plakátů ve fitness klubech, multikinech a také na vysokých školách, městské hromadné dopravě a v obchodních centrech formou video spotů. Online část kampaně bude prezentována prostřednictvím bannerů. 

„Komunikační kanály kampaně byly vybrány s ohledem na cílovou skupinu 18 – 30 let, záměrně jsme šli komunikační cestou, kterou využívají mladí lidé,“ dodala Marie Zemanová. 

Kampaň byla vytvořena přímo marketingovým útvarem ČSOB Penzijní společnosti. Zajímavostí je, že tato kampaň je již v novém vizuálu ČSOB, který banka začala využívat na konci srpna.

Plakát-Jsem dynamický



ČSOB Penzijní společnost míří dynamicky na mladé

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16428414304

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více