ČSOB Pojišťovna je připravena na EET. Nabízí speciální pojištění


16. 11. 2016  14:21          komentáře (0)

ČSOB Pojišťovna připravila Pojištění prodloužené a rozšířené záruky pro zařízení sloužící elektronické evidenci tržeb (pokladny určené speciálně pro EET, ale i telefony, tablety, apod.). Pojištění kryje prodlouženou záruku, nahodilé poškození a odcizení. Pojištění se vztahuje i na specifická rizika ztráty dat v případě výpadku elektrického proudu, zkratu, přepětí apod.  

ČSOB Pojišťovna je připravena na EET. Nabízí speciální pojištění




Nabytí účinnosti zákona o elektronické evidenci tržeb (EET) se nezadržitelně blíží. V rámci zajištění dostatečného prostoru k přípravě podnikatelů bylo zvoleno postupné zavádění povinnosti evidovat tržby. Nové povinnosti nejdříve dolehnou na subjekty poskytující stravovací a ubytovací služby, a to již od 1. prosince 2016. Podnikatelé se musí vybavit zařízeními, které slouží jako pokladna, a které jsou schopny komunikovat po internetu s finanční správou. 

V případě prodloužené záruky produkt kryje škody až 3 roky nad rámec 6 měsíců zákonné záruky od výrobce zařízení. Dále nabízíme krytí tzv. náhodného poškození. Typicky se jedná o škody, když zařízení náhodou upadne, zákazník ho polije pivem, apod. V neposlední řadě pojištění kryje i škody z odcizení, kdy zloděj musí překonat určitou překážku (dveře, bezpečností překážku apod.) či škody z loupežného přepadení (pachatel použije proti pojištěnému násilí nebo pohrůžky bezprostředního násilí). 

Opatření pro EET se v ČR má postupně dotknout až 600 000 podnikatelů. ČSOB Pojišťovně jde především o poskytnutí komplexních služeb svým klientům tak, aby nemuseli vynakládat další finanční prostředky na opravu či znovupořízení svých zařízení. ČSOB Pojišťovna si od tohoto kroku slibuje nárůst klientského portfolia v tomto segmentu, ale i dlouhodobou přízeň a spokojenost svých zákazníků.



ČSOB Pojišťovna je připravena na EET. Nabízí speciální pojištění

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12582629968

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více