ČSOB potřetí za sebou získala titul nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker


05. 11. 2015  13:10          komentáře (2)

ČSOB Private Banking uspěla v hodnocení komise složené z patnácti významných osobností světového bankovnictví.

ČSOB potřetí za sebou získala titul nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker




  • Ocenění pro nejlepší privátní banku se uděluje od roku 2013 a za Českou republiku ho pokaždé získala ČSOB Private Banking.
  • Předání ceny v soutěži PWM/The Banker Global Private Banking Awards 2015 proběhlo ve středu 4. listopadu 2015 v Singapuru.

 

Logo-PWM_The Banker „Získaného ocenění si velmi vážíme a jsme samozřejmě rádi, že se i potřetí v řadě podařilo hodnotitele přesvědčit o našich kvalitách. Obhajobu titulu jsme tentokrát postavili především na myšlence Wealth Office, jehož přípravě a spuštění jsme věnovali velké množství času a energie. K převzetí ocenění ovšem přistupujeme s pokorou, protože právem patří hlavně našim klientům stejně jako naše velké poděkování za dlouholetou vydařenou spolupráci. Tím primárním měřítkem úspěchu pro nás vždy bude přetrvávající spokojenost, podpora a důvěra ze strany klientů,“ řekl k ocenění Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking. Vítězové prestižní ankety uznávaného časopisu The Banker vzešli z hodnocení patnácti expertů světového bankovnictví, kteří hodnotili banky na základě kvalitativních i kvantitativních dat. 

ČSOB Private Banking poskytuje produkty a služby privátního bankovnictví v České republice už od roku 2002 a kromě komerčního bankovnictví se zaměřuje především na investiční bankovnictví a s ním související poradenství. Novinkou z poslední doby je spuštění služby Wealth Office pro nejmovitější klientelu. Prioritou pro tyto klienty samozřejmě zůstává investiční poradenství a produkty šité na míru, ale banka zde jde mnohem dál. Wealth office bankéři s klienty řeší mezigenerační transfer jmění, asistují prostřednictvím skupiny při prodeji jejich firem, pouze těmto klientům nabízí služby poradenství v nemovitostech a realitní expertízu nebo vzdělávají rodinné příslušníky v oblasti finanční gramotnosti. 

Zaměstnanci i klienti se každoročně zapojují do různých charitativních akcí. Klientům, kteří se o svůj majetek rozhodnou podělit, pomáhá ČSOB Private Banking najít co nejefektivnější způsob, jak věnované peníze zužitkovat. Unikátním projektem v charitativní oblasti je Karta dobré vůle, která vznikla ve spolupráci s MasterCard a pravděpodobně jde o první „charitativní“ kartu v Evropě a nejprestižnější kartu, kterou MasterCard vydává. Z každé provedené platby u obchodníka je z ní převedeno 0,6 % na charitativní účet banky. V letošním roce disponuje charitativní účet Karty dobré vůle částkou přesahující 1,5 milionu korun, jež partnerské neziskové organizace ČSOB rozdělí dětem i dospělým se závažným zdravotním či sociálním hendikepem, aby mohli lépe zvládat svůj nelehký úděl.



ČSOB potřetí za sebou získala titul nejlepší privátní banky v České republice podle The Banker

Re: Ach ty velké banky a jejich poplatky
souhlas s makakem, kolik vytáhnou z klientů na poplatcích?!?! Fandím novým bankám...
Ach ty velké banky a jejich poplatky
ČSOB, hmmm a kolik vysaje na poplatcích za vedení účtu? Jsem rád, že jsem utekl k Equa bank....
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15654856288

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více