ČSOB přichází na trh s úvěry s novým produktem. Peníze kdykoliv k dispozici díky Půjčce po ruce


30. 06. 2017  16:00          komentáře (0)

Akční nabídky bank v oblasti půjček jsou již poměrně běžnou záležitostí. S novými produkty, které by se výrazně lišily od současné nabídky, se klienti příliš často nesetkají. ČSOB však v květnu představila novinku, kterou na úvěrovém trhu nikdo jiný nenabízí – tzv. Půjčku po ruce. Nový produkt ulehčí opakované půjčování peněz při zachování jednoduchosti a přehlednosti splácení, a to zcela bez poplatků. Klientům rovněž nabídne speciální platební kartu a tři rychlosti splácení.

ČSOB přichází na trh s úvěry s novým produktem. Peníze kdykoliv k dispozici díky Půjčce po ruce




„Hlavním principem Půjčky po ruce je to, že klient podepíše smlouvu pouze jednou a následně může čerpat peníze kdykoliv v budoucnu. Na rozdíl od kreditních karet a kontokorentů má navíc jasně danou splátku, takže klient přesně ví, nakolik zasáhne čerpání půjčky jeho rodinný rozpočet,“ vysvětluje Richard Kotrlík, manažer útvaru Bydlení a úvěry ČSOB. Na začátku si klient zvolí jednu ze tří možných rychlostí splácení – rychlou (10 % z úvěrového limitu), střední (5 % z úvěrového limitu) nebo pomalou (2,5 % z úvěrového limitu). Varianty může kdykoliv zdarma měnit dle svého uvážení a v případě, že v den splátky nedisponuje dostatkem prostředků, strhne se mu jen ta nejnižší možná varianta, i když má zvolenou jinou rychlost splácení, bez jakéhokoliv negativního dopadu na klienta. 

Půjčka po ruce je vhodná zejména pro klienty, kteří si velmi často půjčují a při každé žádosti o úvěr musejí absolvovat schvalovací proces a jiné nezbytnosti. O tuto půjčku požádají pouze jednou a je pro ně připravena i kdykoliv v budoucnu. „Novinku ocení i klienti, kteří mají rozčerpanou kreditku či kontokorent a kvůli absenci pravidelných splátek je nedokáží zaplatit. S Půjčkou po ruce se totiž budou moci od těchto produktů osvobodit a čerpanou částku splatit v jasných měsíčních splátkách s výhodnější úrokovou sazbou,“ dodává Kotrlík. Při oblíbených nákupech na splátky se klienti navíc nebudou muset zdržovat s žádnými formalitami, jelikož za zboží jednoduše zaplatí a částka se jim rozdělí do předem zvolených splátek a úroková sazba je i o více než polovinu nižší než u nákupu na splátky. 

Peníze je možné vybrat z bankomatu pomocí Karty k Půjčce po ruce, která pak nabízí ještě flexibilnější čerpání (např. cash-back či internetové platby), prodlouženou záruku i pojištění nákupu a rozdělení plateb do předem daných splátek. Samozřejmostí je i převedení prostředků na běžný účet přes elektronické bankovnictví či smartbanking a klient si své peníze může rovněž vyzvednout na pobočce banky. Navíc, pokud klient půjčku nečerpá, nic ho nestojí, jelikož se úročí pouze ním vyčerpaná částka. 

Úvěr se sjednává na dobu neurčitou s limitem od 10 do 80 tisíc korun bez nutnosti vlastnit běžný účet v ČSOB. Půjčku lze zřídit na pobočkách banky, telefonicky na infolince 800 300 300 či na webových stránkách http://pujcka.csob.cz



ČSOB přichází na trh s úvěry s novým produktem. Peníze kdykoliv k dispozici díky Půjčce po ruce

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16426357600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více