ČSOB Půjčka na lepší bydlení v listopadu s nulovým poplatkem za zpracování úvěru


01. 11. 2010  14:46     Pavla Hávová     komentáře (0)

Podzim bude v ČSOB patřit zvýhodněným úvěrům na rekonstrukci nebo modernizaci bydlení. Klienti mohou získat až 600 tisíc korun bez ručitele či zajištění a navíc, pokud zažádají o ČSOB Půjčku na lepší bydlení od 1. listopadu do 10. prosince, obdrží 100% slevu z poplatku za vyřízení půjčky.





„Listopad bude příznivým měsícem pro ty klienty, kteří uvažují o úpravách svého bydlení. Jelikož ještě nenadešla zima, je nyní vhodná příležitost pustit se do rekonstrukce co nejdříve. Klientům proto přinášíme akční nabídku nulového poplatku za zpracování ČSOB Půjček. Klienti tak nejen ušetří peníze, ale také svůj čas,“ říkáIvana Bohatcová, výkonná manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB. A dále doplňuje: „Půjčku u nás klienti vyřídí rychle bez zbytečného protahování a peníze získají okamžitě na účet ještě v den uzavření smlouvy. Pak stačí, aby během následujícího půl roku doložili účty.“   Mezi výhody ČSOB Půjčky na lepší bydlení patří také možnost získání vyšších finančních obnosů bez nutnosti mít cokoliv našetřeno. ČSOB se tím snaží vyjít vstříc také klientům, kteří o rekonstrukci neuvažovali dlouhodobě, a tudíž nemají naspořené větší finanční prostředky. Pokud klient přejde na obnovitelné zdroje a začne myslet „ekologicky“, ČSOB Půjčka na zelené bydlení mu umožní provést mimořádnou splátku ve výši státní dotace zdarma a poskytne mu slevu 1 % z úrokové sazby.


ČSOB Půjčka na lepší bydlení v listopadu s nulovým poplatkem za zpracování úvěru

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12589360400

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více