ČSOB rozšiřuje „balíčky“ o služby zdarma


18. 01. 2010  11:33     Irena Zatloukalová     komentáře (0)

ČSOB přichází v únoru s řadou novinek pro majitele osobních kont. Změny se týkají všech kont - ČSOB Konta, ČSOB Aktivního Konta, ČSOB Exkluzivního konta, které banka rozšířila o řadu nových služeb. Novinkou je také volitelný Transakční balíček k Aktivnímu kontu. Díky němu mohou klienti získat všechny tuzemské příchozí a odchozí elektronické transakce a výběry z bankomatů ČSOB v ČR zdarma.





„Transakční balíček se vyplatí všem klientům Aktivního konta, kteří hodně využívají internetové bankovnictví nebo vybírají z bankomatů a každá jednotlivá transakce se jim účtuje zvlášť. V souhrnu totiž v jejich případech bývají poplatky za služby účtované jednotlivě daleko vyšší než cena přídavného balíčku, která je stanovena na 40 korun,“ řekl Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Bydlení, úvěry a platební komfort ČSOB. Rozšiřování služeb poskytovaných v ceně balíčku se týká všech nabízených kont. Do ČSOB Konta přibude druhá příchozí a dvě odchozí elektronické platby zdarma. Uživatelé ČSOB Aktivního konta budou moci nově bezplatně odesílat až pět inkasních plateb či plateb SIPO za měsíc. Na úpravách balíčků vydělají i majitelé ČSOB Exkluzivního konta, kteří budou moci nově zdarma neomezeně přijímat a odesílat tuzemské platby (elektronicky) i vybírat z  bankomatů ČSOB v ČR. Kromě toho již mají možnost založit si bezplatně druhý účet vedený v eurech, v amerických dolarech nebo britských librách. „Novými úpravami balíčků vychází banka vstříc preferencím svých klientů, kteří v nezávislých průzkumech, které jsme si zadali, projevili přání mít více elektronických transakcí a výběrů bankomatů zdarma,“ dodává Martin Eyberger. ČSOB před realizací změn klientů v průzkumech ověřovala, nakolik jim různé typy úprav vyhovují. Nyní zaváděné úpravy si získaly podporu většiny klientů, a to u všech tří typů konta. I přes všechny novinky v balíčcích se ceny kont nemění s výjimkou ČSOB Konta, u něhož klient zaplatí měsíčně o deset korun více než dosud. Jednotlivé transakce nově dodávané do tohoto balíčku by jej však stály 12 Kč. Navíc v případě, že se zákazníci rozhodnou nechat si zasílat výpisy elektronicky místo poštovního doručení, zůstane cena za vedení ČSOB Konta na původní výši 50 korun.


ČSOB rozšiřuje „balíčky“ o služby zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16501035072

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více