ČSOB Smart klíč využívá již přes 20 000 klientů


15. 06. 2016  10:24          komentáře (0)

Mobilní aplikaci ČSOB Smart klíč, kterou banka zavedla na podzim minulého roku, si oblíbilo již více než 20 000 klientů. Celých 85 % uživatelů této služby je s jejím fungováním spokojeno, přičemž největší výhodu vidí v rychlosti aplikace, jednoduchosti a v odstranění povinnosti přepisování SMS kódu. ČSOB díky této službě zvyšuje pohodlí klientů, kteří zadávají platby v elektronickém bankovnictví velmi často a přepisovat SMS kódy je pro ně zatěžující. 

ČSOB Smart klíč využívá již přes 20 000 klientů




ČSOB Smart klíč klientům výrazně ulehčuje přihlašování a schvalování transakcí či změny nastavení v rámci internetového bankovnictví. Aplikace funguje nejen online, ale i bez připojení k internetu. „Více než 20 000 klientů již aktivně využívá k potvrzování svých transakcí novou mobilní aplikaci ČSOB Smart klíč. Převážná část (43 %) je ve věku 30 až 40 let. Desítky klientů využívající tuto aplikaci jsou starší 70 let,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

 

Aktivace aplikace ČSOB Smart klíč je jednoduchá a trvá pár minut

ČSOB Smart klíč_foto V ČSOB InternetBankingu 24 (záložka Nastavení) klient aktivuje aplikaci ČSOB Smart klíč. Také si jednoduše zvolí vlastní PIN, kterým bude potvrzovat všechny transakce v aplikaci. PIN může mít složený z čísel nebo obrázkový, přičemž většina klientů využívá PIN číselný, tak jak je zvyklá standardně. Přitom s obrázkovým PINem si klient může složit vlastní příběh a heslo je tak lépe zapamatovatelné.  

 

Jak ČSOB Smart klíč funguje?

„Když klient zadá platbu ve svém internetovém bankovnictví, objeví se tato operace automaticky v mobilní aplikaci ČSOB Smart klíč. Samotnou platbu jednoduše autorizuje zadáním PINu v aplikaci a ve svém internetovém bankovnictví okamžitě uvidí potvrzení o přijetí transakce,“ říká Jan Vimr, výkonný manažer útvaru Řízení digitálních kanálů ČSOB. 

ČSOB je na českém trhu první bankou, která potvrzování transakcí zadaných v internetovém bankovnictví prostřednictvím mobilní aplikace umožňuje v online režimu. V loňském roce se aplikace dostala do finále soutěže IT Produkt časopisu ComputerWorld.   

ČSOB Smart klíč mohou využívat klienti s chytrými telefony či tablety s operačními systémy iOS, Android nebo Windows pro telefony, k dispozici je ke stažení zdarma v oficiálních obchodech App Store, Google Play nebo Windows Store pro telefony. 

Další informace včetně krátkého edukačního videa, jak ČSOB Smart klíč funguje, najdete na stránce: www.csob.cz/smartklic



ČSOB Smart klíč využívá již přes 20 000 klientů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16262691424

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více