ČSOB spouští nový projekt Na zdraví


19. 04. 2016  14:51          komentáře (0)

ČSOB se rozhodla spojit své jméno se sportem a se zdravým způsobem života a v rámci svých sponzoringových aktivit bude podporovat akce určené nadšeným amatérským sportovcům po celé České republice. Odstartoval tak projekt ČSOB Na zdraví, který v letošním roce v sedmi regionech podpoří různé sportovní akce, které si užijí rodiny s dětmi a každý, kdo rád tráví svůj volný čas aktivně. 

ČSOB spouští nový projekt Na zdraví




obr „Novým projektem ČSOB Na zdraví chceme podpořit naše hodnoty – Radost, Užitečnost a Férovost a vytvořit tak značku, která přináší potěšení a zážitek. Do jednotlivých akcí budeme aktivně zapojovat i naše klienty. Projekt bude propojen i se CSR a v letošním roce se bude sportovat pro Světlušku,“ říká Renata Němcová Pixová, ředitelka marketingové komunikace ČSOB. 

Jako první se banka propojí s ČSOB Hostivařským během, který se uskuteční 10. května. Kompletní seznam všech akcí pro tento rok najdete na webových stránkách www.csobnazdravi.cz. Po každé akci zde najdete reportáž, fotky i videa. Ke zhlédnutí zde budou také rozhovory s inspirativními účastníky nebo tréninkové tipy. Na sportovních akcích bude banka aktivně promovat propojení „banka a pojišťovna“, produkty typu Cool karta, Smart klíč, apod. 

Nový projekt bude mít i mediální podporu na facebooku, na webu banky či formou plakátů na pobočkách. Vytvořena byla i speciální microsite. Na přípravách se podílely agentury Motor, Marco a Havas Worldwide Digital.



ČSOB spouští nový projekt Na zdraví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16172690848

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více