ČSOB spouští vzdělávací program pro klienty korporátního bankovnictví


11. 10. 2014  12:54     TZ     komentáře (0)

ČSOB Akademie je speciální vzdělávací program, který banka nabízí klientům korporátního bankovnictví. Je určený specialistům z finančních a obchodních oddělení. V rámci šesti modulů pokrývá nejdůležitější oblasti korporátního bankovnictví. V  komplexním programu se přijdou podělit o své znalosti přední odborníci banky. 

ČSOB spouští vzdělávací program pro klienty korporátního bankovnictví




Účastníci získají dobrý přehled v klíčových oblastech korporátního bankovnictví, možnost diskutovat vybranou problematiku s odborníky banky a také příležitost setkat se s dalšími profesionály z předních českých firem z řad korporátních klientů ČSOB.

Spíše než na produkty se ve všech modulech ČSOB Akademie zaměříme na praktické fungování korporátního bankovnictví. Účastníky necháme nahlédnout skutečně hluboko pod naši pokličku,“ slibuje Martin Pěchouček, ředitel útvaru Strategie a podpora obchodu korporátního bankovnictví.

Například jeden z modulů zaměřený na cash management obsahuje i pohled na řízení likvidity ze strany banky. Účastníkům umožní lépe pochopit, na jakých externích faktorech je banka závislá při stanovování úrokových sazeb. Obdobně modul zaměřený na financování nepokrývá jen různé typy financování, ale vysvětluje také to, jak banka řídí úvěrové riziko, podle jakých základních parametrů hodnotí bonitu svých klientů, kvalitu jejich investičních projektů atp.

Chceme si se svými klienty dobře rozumět a hovořit stejným jazykem. Klíčovým je pro nás dobře znát fungování businessu našich klientů a považujeme za smysluplné také seznámit naše klienty s tím, jak banka reálně funguje v oblasti korporátního bankovnictví. Pevně věříme, že tato ‚investice‘ bude oboustranně prospěšná a povede k dalšímu vylepšení vztahu mezi bankou a klientem,“ rekapituluje Martin Pěchouček hlavní důvody, které vedly k založení ČSOB Akademie.

Další zajímavé zprávy z bank naleznete ZDE!

 



ČSOB spouští vzdělávací program pro klienty korporátního bankovnictví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16425939008

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více