ČSOB Studentské konto – „Být mladý se mi vyplácí“


29. 08. 2012  15:31     tz     komentáře (0)

V ČSOB startuje kampaň na podporu Studentského konta, které studentům od podzimu nabídne rozšíření zvýhodněných služeb. Nově studenti již při otevření konta mohou zdarma získat ČSOB Kreditní kartu s limitem až 20 000 korun, a to bez dokládání příjmu. Tato výhoda platí pro nové i stávající klienty. Mottem kampaně je „Být mladý se mi vyplácí“.





„Studentům nově již při otevření konta nabídneme kreditní kartu. Jedná se o standardní ČSOB Kreditní kartu, studenti ji ale mají ke kontu zdarma – bez poplatku za vedení úvěrového účtu. Budou mít možnost rozdělit si limit 20 000 korun mezi ČSOB Kreditní kartu a Povolené přečerpání účtu. Pokud by měl klient zájem o vyšší limit, je možné poskytnout kreditní kartu ve standardním procesu, tedy buď na předschválený limit nebo s doložením příjmu,“ říká Jana Opršalová, manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

 

Mimo již zmíněných výhod nabízí ČSOB Studentské konto i další nové výhody. Horní hranice věku pro vedení konta zdarma pro studenty je prodlouženo na 30 let. Dokládání potvrzení o studiu se zjednodušuje, student dokládá potvrzení o studiu pouze dvakrát, v 21 a 26 letech. Pokud tedy student po maturitě plánuje cestovat, či pracovat v zahraničí, nebo se mu nepodařily přijímací zkoušky na VŠ, k otevření konta mu stačí pouze občanský průkaz.

 .

Studenti za vedení studentského konta neplatí a všechny odchozí transakce přes elektronické bankovnictví mají zdarma. Studentské konto se nově nabízí i absolventům po předložení absolventského diplomu, který není starší než 1 rok. Studenti si budou moci otevřít konto i on-line. Stačí vyplnit webový formulář a vybrat si pobočku, ve které chce mít klient konto vedeno. Pobočka po přípravě všech potřebných dokumentů studenta kontaktuje za účelem podepsání smlouvy a vyzvednutí karty. Pokud se student přestěhuje do jiného města, konto půjde s ním, stačí navštívit novou pobočku. Kampaň odstartovala 22. srpna a poběží až do 19. října 2012. V jejím průběhu je pro klienty připraveno hned několik akčních nabídek. K novému studentskému kontu lze v období kampaně zdarma získat Image kartu či poukázku Student Agency v hodnotě 500 Kč k ČSOB Kreditní kartě. Součástí podpory je také soutěž na Facebooku o finanční výhru pro 50 soutěžících. Do kampaně se zapojilo téměř 200 škol po celé ČR. „Touto kampaní chceme oslovit především vysokoškolské studenty, aby si založili ČSOB Studentské konto a stali se našimi klienty na začátku zimního semestru, kdy přirozeně řeší potřeby spojené se studiem. Předpokládáme, že naše nabídka zaujme i absolventy, kteří mohou mít založený účet v jiné bance, případně ho vůbec nemají. V kampani dramatizujeme skutečnost, že mladí se chtějí bavit. Proto jim přinášíme zábavu a současně produkt ušitý na míru jejich životnímu stylu,“ komentuje Tomáš Brych, ředitel útvaru Marketingová komunikace ČSOB.



ČSOB Studentské konto – „Být mladý se mi vyplácí“

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15415548560

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více