ČSOB u kreditek prodlužuje bezúročné období i dobu a rozsah pojištění zboží


31. 03. 2011  11:00     Pavla Hávová     komentáře (0)

Od 1. dubna dochází k zásadnímu vylepšení u ČSOB Kreditní karty. Nově klient s kreditní kartou získá až 55denní bezúročné období namísto původních 45 dnů. ČSOB dále rozšiřuje účinnost pojištění proti poškození, zničení či odcizení zboží, které je ke kartě zdarma, na 6 měsíců od jeho zakoupení. Další automatický benefit karty, kterým je prodloužená zákonná záruka na zakoupené zboží o 1 rok, se bude nově vztahovat i na další druhy zboží, například nářadí pro kutily a zahrádkáře.





„Z nedávného průzkumu jsme zjistili, že pro většinu klientů je nejdůležitější délka bezúročného období, na druhém místě volí především doplňkové služby, které jsou součástí karty. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli prodloužit bezúročné období na nejdelší nabízené - až na 55 dní a rozšířit obě pojištění, která jsou ke kartě zdarma. Věříme, že tímto krokem bude kreditní karta atraktivnější a klienti ji budou používat častěji i k drobnějším nákupům,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

 Pojištění Prodloužená záruka, které je součástí ČSOB Kreditní karty, se bude nově vztahovat nejen na stávající elektronické domácí spotřebiče jako např. mixéry, chladničky domácí pekárny, žehličky na vlasy apod.,  audiovizuální techniku – televizory, DVD přehrávače, rádia apod., ale i na kutilské a zahradnické nářadí – vrtačky, sekačky, brusky apod. K uplatnění záruky stačí, aby bylo zboží uhrazeno ČSOB Kreditní kartou. Rozšířeno bylo i pojištění Ochrana nákupu. Jedná se o pojištění proti krádeži či poškození zboží zakoupeného prostřednictvím kreditní karty. Z dosavadních 3 měsíců bylo toto pojištění prodlouženo na 6 měsíců. Navíc byl zvýšen limit ročního pojistného plnění pro obě pojištění, a to z 50 na 70 tisíc Kč, respektive na 120 tisíc Kč u ČSOB Kreditní karty Gold. Zároveň s vylepšením ČSOB Kreditní karty banka spouští jarní kampaň na podporu kreditních karet, které potrvá od 1. dubna do 31. května 2011. Každý nový klient, který si sjedná ČSOB kreditní kartu v tomto období a do konce června s ní uskuteční alespoň tři transakce v obchodech či na internetu (každá platba v minimální výši 300 Kč), dostane jako dárek poukázku v hodnotě 500 Kč do řetězce OBI.  

Reprezentativní příklad ČSOB Kreditní karty:

Při celkové výši úvěru 20 000 Kč a době splácení 12 měsíců je úroková sazba 19,9 %, RPSN 25,19 %, měsíční splátka 1 850 Kč a celková částka splatná klientem 22 449 Kč. Roční poplatek za správu úvěru neembosované kreditní karty činí 250 Kč. Jedná se o reprezentativní příklad, pro který platí, že klient již je majitelem běžného účtu v některé bance, smlouva je uzavřena 25. den v měsíci, ve stejný den klient vyčerpá úvěr v plné výši a splatí jej ve 12 stejných měsíčních splátkách. První splátku uhradí 25. den následujícího měsíce a splácení úvěru probíhá vždy k 25. dni v měsíci. Skutečná výše měsíční splátky se bude odvíjet od částky, kterou v jednotlivých měsících skutečně vyčerpáte.



ČSOB u kreditek prodlužuje bezúročné období i dobu a rozsah pojištění zboží

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15515036672

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více