ČSOB v květnu uvádí na trh čtyři nové fondy


07. 05. 2016  21:43          komentáře (0)

Zamilovat se do společnosti, do které se rozhodnete investovat, jde stejně dobře jako do člověka. Emoce k životu bezpochyby patří, do podílových fondů ale primárně investujeme s vidinou zisku. ČSOB proto svou májovou nabídku obohatila o čtyři nové fondy, které budou vyhovovat opatrným i odvážným investorům. 

ČSOB v květnu uvádí na trh čtyři nové fondy




ČSOB Dobrý start 41

Strukturovaný fond ČSOB Dobrý start 4 investorům nabízí možnost podílet se na růstu koše světových akcií ve výši 90 procent s neomezeným maximálním výnosem. Pro výpočet výnosu se jako bonus použije počáteční hodnota, která je pro ně výhodnější, což ještě zvyšuje atraktivitu a potenciál vložené investice. Fond nabízíme také jako investiční životní pojištění.

 

ČSOB Airbag Juper EUR 71

Odvážnější příznivci významných evropských firem, kteří očekávají potenciálně vyšší výnos za cenu vyššího investičního rizika, se mohou rozhodnout pro fond ČSOB Airbag Jumper EUR 7, který je vedený v eurech a může předčasně skončit se zajímavým výnosem již po prvním roce své existence. Vývoj fondu se váže na akcie 50 nejvýznamnějších společností eurozóny převážně ze sektorů bankovnictví, energetiky, chemického průmyslu, potravin a nápojů (např. Airbus, BMW a Daimler, Danone Siemens). Vybrané společnosti patří do akciového indexu Euro Stoxx 50® a regionálně působí ve Francii, Německu, Španělsku, Itálii či Nizozemsku. 

 

Flexible Portfolio July

Fond Flexible Portfolio July, který je vedený v eurech, staví na myšlence rychle se přizpůsobit aktuální situaci. Inovativní přístup při výběru akcií a nástrojů s pevným výnosem kombinuje investování s pomocí algoritmu a know-how správce fondu. Podkladový fond dokáže pružně reagovat na tržní vývoj, ale zároveň nepracuje s lidskými emocemi, které mohou snižovat výkonnost klasických fondů.

 

Životní pojištění Maximal Invest ČSOB bohatství 1

V portfoliu podkladového fondu ČSOB bohatství tohoto investičního životního pojištění se nachází řada atraktivních společností, které aktuálně udávají životní styl a mají v dlouhém horizontu dobrou perspektivu. Navíc jsou součástí života každého z nás – od dětí (Walt Disney), přes teenagery (Apple, Facebook, Google), až po dospělé (Stock Spirits Group, L’Oreál, Visa, MasterCard). 

 

--------------------------------------------------------------------

1 Jedná se o podfond belgického investičního fondu Optimum Fund.

Pozn.: Jakékoli odhady výnosů nebo údaje o minulých výnosech slouží pouze pro informační účely a nejsou zárukou budoucích výnosů. Hodnota investice může v čase kolísat. Míra zdanění je individuální a může se měnit.



ČSOB v květnu uvádí na trh čtyři nové fondy

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15574898624

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více