ČSOB v říjnu a listopadu podpoří studentské účty kampaní na vysokých školách


26. 09. 2011  11:34     Pavla Hávová     komentáře (0)

V návaznosti na jarní kampaň podporující ČSOB Studentské konto Plus připravuje ČSOB na podzim její pokračování, tentokrát zaměřené na studenty vysokých škol. Hlavním komunikačním kanálem kampaně se opět stane Facebook, kde bude kampaň podpořena soutěží o „nejabsurdnější brigádu“, v níž jedenáct studentů může vyhrát 11 111 Kč. Celkem se tedy bude soutěžit o 11 krát 11 111 Kč. Kromě Facebooku a kampaňové webové stránky www.csob.cz/student bude kampaň probíhat i na vybraných vysokých a středních školách. Kampaň poběží od 3. října do 30. listopadu.





„Naše jarní nabídka na podporu studentského konta byla úspěšná, a proto jsme se rozhodli ji zopakovat, tentokrát však cíleně na studenty vysokých škol. Noví vysokoškolští studenti většinou kvůli studijním povinnostem potřebují účet a navíc chtějí najít nějakou brigádu ke škole, aby se mohli alespoň částečně osamostatnit. V podzimní kampani jim nejen přinášíme akční nabídku v podobě Image karty s jejich vlastním designem zdarma, ale také soutěž o 11 111 Kč za motiv nejabsurdnější brigády,“ řekla Jana Opršalová, ředitelka útvaru Platební komfort ČSOB.

 .

Součástí kampaně je kromě soutěže také akční nabídka pro studenty, kteří si založí ČSOB Studentské konto Plus v době trvání kampaně. Tito studenti dostanou Image kartu k účtu zdarma a budou si tak moci zvolit design karty, jaký chtějí. Navíc student může doložit potvrzení o studiu až ve 21 letech, nikoliv hned při otevření účtu.

 .

Pro komunikaci nové kampaně zvolila banka jako hlavní platformu opět Facebook, který se velmi dobře osvědčil jako způsob spojení se studenty. Kampaň bude mít opět svůj vlastní web, kde bude možné získat všechny informace o ČSOB Studentském kontu Plus.



ČSOB v říjnu a listopadu podpoří studentské účty kampaní na vysokých školách

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15609681312

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více