ČSOB vkladové bankomaty využívá stále více klientů


22. 08. 2012  13:21     tz     komentáře (0)

Možnost pohodlného uložení peněz na účet přes vkladové bankomaty je mezi klienty ČSOB stále oblíbenější. Během první poloviny letošního roku si tímto způsobem klienti vložili na svá konta přes 3 miliardy korun. Od ledna do června bylo uskutečněno bezmála 175 tisíc vkladů, přičemž vklady využívají především podnikatelé.





„Obliba depozitních bankomatů v posledních měsících skutečně stoupá. Skvěle to ilustruje meziroční srovnání ledna 2011 s lednem letošním. Počet i objem vkladů přes tyto bankomaty vzrostl více než dvojnásobně,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. „Do konce roku 2012 bychom měli našim klientům nabídnout dalších 22 vkladových bankomatů po celé České republice a dostat se tak celkově na 80,“ dodává Jana Opršalová.  

 .

Vkladové bankomaty mají klienti ČSOB k dispozici již od roku 2009 a jejich počet postupně narůstá. Klienti mohou služeb bankomatů, které umožňují hotovost nejen vybírat, ale také vkládat, využít už na 58 místech po celé České republice. Vkladové bankomaty jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu a každý vklad je zdarma. Klient může vkládat bankovky v českých korunách, peníze je možné vložit i na účet jiné osoby vedený v ČSOB. V rámci jednoho vkladu je možné vložit až 350 tisíc korun.

 .

Vkladové bankomaty nabízí řadu výhod jak pro běžné klienty, tak pro podnikatele. Prostřednictvím speciálních Vkladových karet mohou zaměstnanci firem vkládat hotovost na zvolený účet, aniž by měli možnost disponovat s prostředky na účtu. Podnikatelé tak mají možnost odvodů tržeb pohodlně a zdarma.

 .

Podrobnější informace ke vkladovým bankomatům včetně aktuálního seznamu naleznete na webových stránkách:

http://www.csob.cz/cz/Lide/Platebni-karty/Stranky/Vkladove-bankomaty.aspx



ČSOB vkladové bankomaty využívá stále více klientů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12538440496

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více