ČSOB vylepšuje konta pro fyzické osoby a podnikatele


02. 05. 2011  12:17     Pavla Hávová     komentáře (1)

Od začátku května ČSOB uvádí na trh tři novinky. Pro občany je připravený nový Rodinný balíček k ČSOB Aktivnímu kontu. Majitelé ČSOB Podnikatelského konta mohou nově využívat další výhody v rámci konta zdarma. A v neposlední řadě každá fyzická osoba – podnikatel, která má v bance otevřené ČSOB Podnikatelské konto s měsíčním kreditním obratem alespoň 100 tisíc Kč, nebo vlastní ČSOB Firemní či Obchodní konto, si může zřídit zdarma ČSOB Aktivní konto.





„Z průzkumu, který jsme si nechali vypracovat mezi živnostníky, vyplynulo, že podnikatelé preferují stejnou banku pro svůj firemní i osobní účet. Rozhodli jsme se tedy podnikatelům vyjít vstříc a k firemním kontům si nyní mohou zřídit Aktivní konto zdarma, a tak jednoduše a přehledně spravovat jak firemní, tak i rodinné finance,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.   Vylepšené ČSOB Podnikatelské konto nabízí nově pro své vlastníky navíc zdarma embosovanou platební kartu VISA Classic místo VISA Electron a celkem 5 vkladů a 5 výběrů z ČSOB bankomatu zdarma.  

ČSOB dále v květnu představuje Rodinný balíček k ČSOB Aktivnímu kontu. Za jednotnou cenu dostane klient zdarma 40 nejvyužívanějších transakcí, a to 15 tuzemských příchozích plateb, 10 odchozích elektronických tuzemských transakcí a 15 výběrů z bankomatů ČSOB v rámci České republiky. S Aktivním kontem klienti získají měsíčně celkem 60 transakcí. Rodinný balíček je určen pro klienty, kteří používají konto pro celou rodinu, ale také pro ty, kteří vyznávají aktivní životní styl a stejně aktivně využívají i bankovní služby. Cena Rodinného balíčku je 40 Kč a je k dokoupení pouze k ČSOB Aktivnímu kontu.



ČSOB vylepšuje konta pro fyzické osoby a podnikatele

Co chcete vylepšovat??
Jen kombinujete,aby to okrádání nebylo tak průzračné.Stejná zlodějna jak ostatní banky. ČSOB už dnes...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16349953024

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více