ČSOB zahájí novou kampaň na investice a spoření


14. 09. 2012  10:44     tz     komentáře (0)

Nová podzimní kampaň ČSOB je zaměřena na investice a spoření. V televizi, inzerci a dalších médiích bude banka propagovat především zajištěné fondy spolu s výhodným spořením. Tváří kampaně je Nelly Kudrová, profesionální lezkyně a dlouhodobá klientka ČSOB. Hlavní sdělení kampaně je „Když mě někdo jistí, odvážím se mnohem výš“. Kampaň startuje 17. září. Souběžně ČSOB spouští podporu aktuálního Plánu na penzi. Cílem je nejen informovat o novince – pojištění schopnosti spořit, ale zároveň připravit klienty na penzijní reformu a představit ČSOB jako experta na 2. pilíř penzijní reformy (důchodové spoření).





„Pomocí kampaně se snažíme oslovit i nové klienty bez zkušenosti s investováním. Chceme je například seznámit s možností investovat už od malých částek. Jedním z fondů, které v kampani propagujeme, je nový fond Optimum fund ČSOB Potravin a nápojů 1. S Nelly Kudrovou pokračujeme v konceptu bohatství našich klientů,“ říká Tomáš Brych, ředitel marketingové komunikace ČSOB.

 

Se zajištěnými fondy je možné bez obav dosáhnout na zajímavé zhodnocení. Stejnou částku jako je investice, lze navíc zhodnotit výhodnou sazbou na spořicím účtu. V průběhu kampaně tak mohou klienti získat bonusové úročení vkladu 2 % na rok.

 

Výhody kombinace spořicího účtu a investice (vklad na spořicí účet maximálně ve výši investice):

• Vyšší úroková sazba v porovnání se standardně nabízenými spořicími účty.

• Zvýhodněná sazba platí po dobu 12 měsíců.

• Kombinace s investicí do fondu nabízí potenciál zajímavého zhodnocení a zároveň jistoty.

• Možnost využívat výhody spořicího účtu, tj.:

- žádné poplatky – vedení účtu zdarma - dostupnost peněz v případě potřeby - bezpečné uložení finančních prostředků - možnost ovládání přes elektronické bankovnictví - vyšší zhodnocení než na běžném účtu

Jedinou podmínkou pro dosažení bonusové sazby je vložení stejné či vyšší částky do vybraných podílových fondů nebo investičního životního pojištění Maximal Invest.

 

Kampaň bude podpořena formou ATL i BTL. V TV poběží po celých 6 týdnů 30sekundový spot, ve vybraných časopisech uveřejníme celostránkovou inzerci a advertorialy. Nebude chybět podpora na internetu a prostřednictvím venkovních reklamních ploch. Samozřejmostí je podpora na pobočkách formou plakátů a letáků. 

 

Druhá kampaň k Plánu na penzi bude podpořena on-line kampaní, odkazující na webové stránky věnující se důchodové reformě www.plannapenzi.cz. A stejně jako kampaň na investice bude doplněna POS materiály na pobočkách.

       

Hodnota investice a příjem z ní mohou v čase kolísat. Vyplacená částka muže být v případě výběru před koncem doby trvání fondu vyšší nebo nižší než původně investovaná. Zajištění hodnoty vložené investice a výnosu se váže ke dni splatnosti (den odkoupení podílů od investorů) fondu s tím, že pokud nedojde ke splnění závazků protistran a vydavatelů (emitentů) dluhopisů držených v portfoliu fondu, vyplacená částka může být nižší než hodnota vložené investice.

 

Podrobné informace o zajištěných fondech včetně podstaty jejich zajištění naleznete na stránkách www.csob.cz, případně u svého bankéře.

 


ČSOB zahájí novou kampaň na investice a spoření

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15671171488

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více