ČSOB získala ocenění Nejlepší banka v akvizičním financování v ČR


17. 12. 2010  12:35     Pavla Hávová     komentáře (0)

ČSOB upevnila své postavení jedničky na poli akvizičního financování, když byla již potřetí v řadě britským ekonomickým časopisem ACQ Finance Magazine vyhlášena bankou roku 2010. Cena je součástí vyhlašování respektovaných ACQ Country Awards for Achievement, o kterých rozhodují nezávislí porotci z řad ekonomických odborníků a novinářů.





„Velice nás potěšilo, že jsme opět obhájili své postavení na českém trhu,“ říká Ivan Meloun, ředitel akvizičního financování ČSOB. „Tato cena nám potvrdila, že cesta, kterou jsme se vydali před 9 lety, kdy začala ČSOB působit na trhu akvizičního financování, je správná. Letošní rok byl v akvizicích velmi zajímavý, povedlo se nám úspěšně realizovat řadu transakcí, z těch objemově významných lze jmenovat například akviziční financování pro Energetické montáže (Energetický a průmyslový holding), Euroclinicum (PPF Healthcare) nebo Hamé (skupina privátních islandských investorů). Výhled do roku 2011 vidíme mírně optimisticky, v tuto chvíli máme rozpracováno více než 10 mld. Kč nových akvizičních úvěrů, které doufejme, příští rok úspěšně dokončíme.“   Hlasování se letos zúčastnil rekordní počet porotců, který činil více než tři tisíce. ČSOB získala cenu Nejlepší banka v akvizičním financování v ČR na základě transakcí, které v posledních dvanácti měsících realizovala. Informace o vyhlašovateli: ACQ Finance Magazine je respektovaný britský měsíčník, který sleduje dění v oblasti fúzí a akvizic po celé Evropě. Ve spolupráci s uznávanými investičními bankami, fondy soukromého kapitálu či průmyslovými a finančními analytiky zpracovává analýzy, komentáře a souhrnné popisy jednotlivých transakcí, včetně zachycení jejich finančních a právních charakteristik. Časopis má přes 20 tisíc čtenářů z řad zakladatelů firem, poradců, zprostředkovatelů či výkonných pracovníků, kteří se zabývají korporátními financemi a mají vysoké rozhodovací pravomoci nutné právě k uskutečnění zmiňovaných transakcí.


ČSOB získala ocenění Nejlepší banka v akvizičním financování v ČR

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16512552944

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více