ČSOB získala ocenění za privátní bankovnictví i za přístup k handicapovaným


10. 11. 2011  11:27     Pavla Hávová     komentáře (0)

ČSOB v letošním ročníku soutěže Banka roku zabodovala hned ve dvou kategoriích. Od serveru motejlek.com získala stříbro v kategorii Privátní banka roku a od Konta Bariéry první místo v kategorii Banka bez bariér.





Ocenění Privátní banka roku je udělováno na základě hlasování 300 nejbohatších Čechů a Slováků ve spolupráci s internetovým portálem motejlek.com. ČSOB obsadila druhé místo mezi 13 nejdůležitějšími tuzemskými a zahraničními bankovními domy.

 

„ČSOB přišla s konceptem privátního bankovnictví vůbec jako jedna z prvních bank na tuzemském trhu. ČSOB Private Banking se od té doby stala jedničkou českého privátního bankovnictví co do počtu klientů i objemu peněz ve správě. Ocenění vnímáme jako zhodnocení naší desetileté práce a moc si jej vážíme,“ komentuje Martin Kosobud, výkonný ředitel Privátního bankovnictví ČSOB.

 

Kategorie Banka bez bariér je podporována nadací Konto Bariéry a ČSOB byla vybrána handicapovanými spoluobčany ze všech krajů České republiky jako nejpřístupnější banka pro handicapované klienty.

 

„ČSOB a Poštovní spořitelna uvedly v České republice na 220 bankomatů s hlasovou aplikací pro nevidomé. Tímto pokračujeme ve svém dlouhodobém programu přinášejícím například zvýhodněné finanční produkty pro handicapované spoluobčany. Jsme moc rádi, že to i sami handicapovaní lidé vnímají jako správnou cestu a určitě v ní budeme pokračovat,“ uvádí Ondřej Škorpil, ředitel Kanceláře představenstva ČSOB.



ČSOB získala ocenění za privátní bankovnictví i za přístup k handicapovaným

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15518607888

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více