ČSOB získala prestižní ocenění Podniková právní kancelář


17. 04. 2019  00:37     Tisková zpráva     komentáře (0)

ČSOB se stala nejlepší Podnikovou právní kanceláří v České republice. Prestižní trofej získala v osmém ročníku soutěže Podnikový právník, kterou organizuje a vyhlašuje Unie podnikových právníků ČR.  Ocenění včera převzal na slavnostním vyhlášení výsledků v pražské kapli Sacre Coeur z rukou pořadatelů Aleš Blažek, který tým Právních služeb ČSOB až donedávna řídil.

ČSOB získala prestižní ocenění Podniková právní kancelář




Mezi naše hodnoty patří proaktivní předcházení problémů, proklientský přístup, odbornost, efektivita, týmový duch a odvaha,“ uvedl po předání ceny Aleš Blažek, který celý úspěšný tým vedl čtyři roky.

Členové týmu Právních služeb ČSOB svou prací systematicky budují pozitivní obraz podnikového právníka a hájí smysluplnost jeho činnosti. „Každá větší a odpovědná organizace by měla mít svého podnikového právníka. Nejen že důvěrně zná prostředí konkrétní firmy, ale na rozdíl od advokáta má za cíl předcházet sporům a netahat je za každou cenu k soudu,“ říká Marie Brejchová, prezidentka Unie podnikových právníků ČR.

Tým Právních služeb ČSOB je důkazem toho, že podnikový právník má své nepostradatelné místo pro fungování každé odpovědné organizace. Právní experti ČSOB reprezentují excelentní kombinaci odbornosti, nezastupitelné znalosti prostředí a poctivosti, které patří mezi klíčové atributy účinného řízení právních rizik.  

Unie podnikových právníků ČR pořádá soutěž Podnikový právník od roku 2012. Letošní ročník konaný pod záštitou Svazu průmyslu a dopravy rozděloval ocenění v celkem šesti kategoriích. Mediálním partnerem ocenění Podnikový právník 2019 je měsíčník Právní rádce, jehož šéfredaktor Jaroslav Kramer slavnostní večer s předáváním cen moderoval.




ČSOB získala prestižní ocenění Podniková právní kancelář

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16454470832

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více