Čtyři týdny Rodinné konsolidace úvěrů od GE Money Bank - sloučené závazky za 700 milionů korun


03. 04. 2012  17:09     tz     komentáře (0)

Silný, 24% nárůst počtu poskytnutých Konsolidací – to je výsledek, kterého dosáhla GE Money Bank během prvních čtyř týdnů od uvedení druhé generace tohoto produktu na trh. Díky inovaci, která umožňuje sloučit závazky až tří členů rodiny, dosáhla hodnota poskytnutých Konsolidací půjček od GE Money Bank za toto krátké období již více než 700 milionů korun.





„Od konce února jsme zaznamenali skutečně významný nárůst zájmu o Konsolidaci. Zvýšila se návštěvnost našich webových stránek, počet volání na informační linku a vysoký je i počet žádostí o Konsolidaci. Z toho je zřejmé, že inovovat i zavedené bankovní produkty stále dává smysl. Prospívá to finančnímu zdraví našich klientů i našemu obchodu,“ říká Radek Ženka, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.

 

GE Money Bank poskytla od 20. února 2012, kdy byla na trh uvedena Konsolidace rodinných půjček, do 18. března celkem 3 207 Konsolidací. To znamená nárůst o 24 %. Celkový objem těchto Konsolidací činil 703 mil. korun, což je o 24 % více než v předchozím období. Zvýšila se i průměrná částka úvěru, která aktuálně činí 225 tis. korun. O 11 % se zvýšil také počet úvěrů, které konsolidujeme od ostatních poskytovatelů půjček.

 

Největší novinkou druhé generace Konsolidace půjček je možnost společně konsolidovat závazky až tří členů rodiny. Žadatelé tak mohou společně dosáhnout větších úspor, než kdyby konsolidovali své úvěry jednotlivě. V rámci jedné žádosti lze sloučit několik typů úvěrů, jako jsou spotřebitelské půjčky, kontokorenty, kreditní karty i půjčky od splátkových společností do maximální výše 600 000 Kč.

 

Dobu splácení je možné rozvrhnout dle potřeb klienta. Pokud chce žadatel maximálně ušetřit a nevadí mu stejná nebo o něco vyšší měsíční splátka, lze dobu splácení zkrátit na minimum. Pokud je naopak pro klienta zásadní nižší splátka, lze dobu splácení rozložit až na 96 měsíců.

 

Nově si klient může sám zvolit datum splátky dle svých aktuálních potřeb. Konsolidaci půjček lze také kdykoliv předčasně splatit, a to v plné výši nebo částečně. V případě potřeby má klient navíc možnost získat další finanční prostředky.



Čtyři týdny Rodinné konsolidace úvěrů od GE Money Bank - sloučené závazky za 700 milionů korun

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15760127232

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více