Další banka vstoupí na trh - AIRBANK


23. 02. 2011  11:17     BP.com     komentáře (0)

Na veřejnost pronikají informace o vstupu další retailové banky na český trh. Novým hráčem má být údajně banka ze skupiny PPF. Požádali jsme proto o stanovisko zástupce PPF, který k tomu uvedl:





Skupina PPF potvrzuje, že hodlá vybudovat „na zelené louce“ novou banku zaměřenou na retailové klienty. Proto společnost Brusson, a.s, 100% dceřiná firma PPF Group N.V., požádala ČNB o udělení bankovní licence. Skupina PPF předpokládá, že po splnění regulatorních požadavků bude schopna ještě letos nabídnout občanům ČR služby pod značkou Airbank,“ poslal nám vyjádření Alexej Bechtin z PPF.   Jiří Šmejc, akcionář PPF Group N.V., k přípravám nové banky skupiny říká: „Za dlouhá léta, kdy v různých zemích podnikáme ve finančních službách, jsme nashromáždili dostatek zkušeností a získali kvalitní manažery. Chceme postavit banku, která bude jednoduchá, srozumitelná a hlavně hodně osobní. Kam klienti přijdou nejen proto, že někde svůj účet mít musejí. Naším přáním je, aby Airbank měli klienti rádi.“   SLUŽBA: Potřebujete půjčku? Obejděte banku a půjčte si skutečně výhodně - BANKERAT!


Další banka vstoupí na trh - AIRBANK

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15184538512

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více