Dceřiná společnost České spořitelny Partner ČS, a. s. mění svůj název na ČS do domu, a. s.


13. 02. 2013  13:34     tz     komentáře (0)

Dceřiná společnost České spořitelny Partner ČS, a. s. mění svůj název na ČS do domu, a. s. a spolu s tím i obchodní strategii a korporátní image.

 Dceřiná společnost České spořitelny Partner ČS, a. s. mění svůj název na ČS do domu, a. s.




Dceřiná společnost České spořitelny Partner ČS, a. s. mění svůj název na ČS do domu, a. s. a spolu s tím i obchodní strategii a korporátní image. Změna proběhla k 23. lednu 2013, kdy byla společnost pod novým názvem zapsána v Obchodním rejstříku. Změny se netýkají jen obchodního názvu firmy, ale celé firemní strategie a řízení značky ČS do domu, a. s. Česká spořitelna do domu působí po celé České republice a nabízí širokou paletu produktů a služeb Finanční skupiny České spořitelny, a.s. a skupiny Vienna Insurance Group. Součástí nabízených služeb je kvalitní poradenství při řešení jakékoli finanční záležitosti. Hlavním cílem nové obchodní strategie ČS do domu je více propojit ověřené produkty České spořitelny s kvalitou a flexibilitou poradců ČS do domu a zároveň se přiblížit korporátnímu stylu České spořitelny a prezentovat klientům svoji sounáležitost s českou největší bankou. Jasně uchopitelným grafickým prvkem nového korporátního designu je červený deštník, který coby jasný identifikační znak bude provázet veškerou marketingovou komunikaci ČS do domu.



Dceřiná společnost České spořitelny Partner ČS, a. s. mění svůj název na ČS do domu, a. s.

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16297737792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více