Devizová kalkulačka pro firmy i občany může ušetřit stovky i miliony korun


27. 11. 2020  09:58     Tomáš Volf     komentáře (0)

Potřebujete každý den znát aktuální směnný kurz? S devizovou kalkulačkou si rychle a jednoduše dokážete spočítat, kolik vás bude stát nákup eur nebo jiné měny. Okamžitě vidíte směnný kurz, který je v daný okamžik na trhu. Devizová kalkulačka je jednoduchá, rychlá, zdarma a šetří peníze.

Devizová kalkulačka pro firmy i občany může ušetřit stovky i miliony korun




Na devizové kalkulačce si jednoduše navolíte částku a měnu, kterou chcete nakupovat. Dále zvolíte prodávanou měnu, a pak jen kliknete na „spočítat“. Ihned se vám zobrazí, kolik byste za své peníze získali cizí měny. 

Nespornou výhodou devizové kalkulačky je, že se není třeba nikam registrovat. Není nutné zadávat svůj email nebo telefonní číslo, na které přijde nějaká potvrzovací SMS apod. Zkrátka stačí zadat údaje o nákupu nebo prodeji a výsledek máte ihned k dispozici.

Devizová kalkulačka Citfin, je určena pro firmy, živnostníky i fyzické osoby. Každý už někdy nakupoval nebo prodával cizí měnu. Díky devizové kalkulačce je možné zjistit směnný kurz pro firemní zakázku i pro směnu eur na dovolenou nebo nákup vánočních dárků. Během dne je možné, že se kurz bude měnit, což ale není nic neobvyklého. Naopak, kurz české koruny a ostatních měn je hodně kolísavý a v průběhu dne se nepřetržitě mění. Devizová kalkulačka tento pohyb zohledňuje.

Pro lepší představu o vývoji kurzu je součástí devizové kalkulačky také graf. Na něm je dobře vidět kolísání české koruny vůči měně, která vás zajímá v posledním týdnu. Sledovat můžete její vývoj až vůči patnácti světovým měnám.

Pokud jste firma či živnostník můžete využít i dalších služeb Citfin, jako je bezplatné hlídání kurzu. Sdělíte směnný kurz, který vás zajímá a jakmile trh této hranice dosáhne, přijde vám SMS. Citfin má pro podnikatele a živnostníky připraveny i další služby jako je směna online, zahraniční platby nebo multiměnový účet, ve kterém můžete vést najednou až 30 měn různých. Pokud chcete vědět o vývoji kurzu více, není nic jednoduššího, než zavolat nebo napsat do Citfin.

Tomáš Volf


Citfin-Logo_2013_CMYK Celý článek naleznete na www.citfin.cz 



Devizová kalkulačka pro firmy i občany může ušetřit stovky i miliony korun

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15736190032

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více