Dopis klientovi za 200 Kč:
Vložte si na účet peníze, nemáte tam dost na poplatky!


21. 11. 2011  13:27     BP.com     komentáře (2)

Jako ve zlém snu si připadal pan Anelt, když mu z banky ČSOB přišel dopis zhruba v tomto znění: Nevadí, že produkt nepoužíváte, ale vložte si na účet peníze. Nemáte na něm dost na poplatky... Jojo, život se s nikým nemazlí.





Dobrý den,

,

měl jsem účet u ČSOB a když mi tam zbývalo asi 500.-Kč,tak jsem jej asi 3/4roku nepoužíval a nic jsem s ním nedělal. A pak mi přišlo z ČSOB upozornění, že mám na účtě málo peněz na příští pravidelné poplatky bance (peníze během té doby vyčerpali za vedení účtu a další jejich absurdní poplatky), a za to upozornění, si naúčtovali 200.-Kč !!

.

Tomu říkám efektivita. A tak jsem účet zrušil, ale musel jsem zaplatit těch 200.-Kč za upozornění, že tam mám již málo peněz a poplatek za zrušení účtu. Tomu říkám sprosťárna. Nedivte se proto, až Vám přijde třeba upozornění od XXYY, že jste spotřebovali více elektřiny než minulý rok a za toto upozornění zaplatíte třeba 500.-Kč. Nebo že bych třeba já zaslal několika desetitisícům spoluobčanů upozornění, že zítra je čtvrtek a naúčtoval si za to třeba těch 200.-Kč, jako ČSOB??
.
Hezký den a takovýmto bankám zmar,

J.Anelt



Dopis klientovi za 200 Kč: Vložte si na účet peníze, nemáte tam dost na poplatky!

Dopis klientovi za 200 kč
Náklady na zaslání upozornění něco stojí, ale určitě ne 200,-Kč. Pokud vím, první upomínka nestojí n...
Ne jen banky
O2 si účtuje 180,- Kč za zaslání upomínky za opožděnou platbu paušálu. Posílá ji obyčejnou poštou (n...
Diskutovat (2)