Držitelky Lady karty čerpají výhody MasterCard Elite


04. 04. 2011  18:51     Anna Šámalová     komentáře (1)

Lady karta od Komerční banky nabízí svým držitelkám řadu benefitů. Jedním z nich je i možnost využití věrnostního programu a služeb MasterCard Elite.





Od 1. dubna 2011 si mohou české ženy pořídit u Komerční banky speciální kreditní kartu s názvem Lady karta. Jedná se o stylovou kartu, která přináší nejen zajímavé slevy u mnoha obchodníků po celé České republice, ale také spoření na penzi v Penzijním fondu Komerční banky nebo jedinečnou sadu doplňkových pojištění.   Lady karta je vydávána v rámci prestižní platformy MasterCard World s akceptační sítí po celém světě aje také zařazena do věrnostního programu MasterCard Elite. Tento věrnostní program od společnosti MasterCard představuje soubor služeb, odměn, slev a jiných výhod poskytovaných držitelům prémiových karet (MasterCard Gold, World nebo Platinum). K využití benefitů stačí těmto držitelům zaplatit za nákupy v určitých značkových obchodech z oblasti módy, cestování, elektroniky, volného času, kosmetiky a spotřebního zboží. Nabídky benefitů mají různou formu, např: procentuální sleva, sleva formou 2 za 1, sleva formou 2 + 1 atd.   V současné chvíli je do programu MasterCard Elite zapojeno celkem 27 českých obchodníků jako například módní obchody Bepon, Blue rabbit, Golden Point, Steilmann, Styx Mania & Diesel Mania; cestovní kanceláře Fischer a Sixt; domácí potřeby a spotřebiče Potten & Pannen, Scannquilt, Baumatic; hotely Kempinski; restaurace Zátiší group; kadeřnictví, kosmetiku, wellness a fitcentrum: Petra Měchurová, Lancome, Planet Zen a Holmes Place. Pro registrované členy programu jsou navíc připraveny vstupy na exklusivní večírky, zajímavé sportovní akce a kulturní představení   „Držitelky Lady karet mohou v rámci MasterCard Elite využívat také dvě speciální asistenční služby: Concierge a Auto asistence. Pro poskytování těchto služeb je zákaznicím k dispozici Nonstop Alarm Centrum, které mohou využívat 24 hodin denně na jednom telefonním čísle 242 452 600. Obě služby jsou poskytovány na území České a Slovenské republiky,“ dodává Pavel Javorský, obchodní ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku. S novým programem Conciergese zákaznicím usnadní komunikace při soukromých i pracovních aktivitách (rezervace hotelů, doručování dárků apod.). MasterCard Elite Auto asistence zajistí opravy vozu na místě poruchy, odtah vozidla, uschování vozidla, zajištění náhradního vozidla, poradenství motoristům či předání vzkazu. Přímo v rámci Lady karty je možné také využít pojištění kabelky, nákupu, pojištění doručení nákupu prostřednictvím internetu nebo asistenční služby Lifestyle či Home Assistance. Více informací o programu MasterCard Elite naleznete na www.eliteprogram.cz, o Lady kartě na www.ladykarta.cz.



Držitelky Lady karty čerpají výhody MasterCard Elite


...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12577463488

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více