dTest podporuje aktivní zákazníky a otevírá pro ně novou elektronickou poradnu


18. 05. 2012  13:57     tz     komentáře (0)

Po dlouhých letech nízkého zájmu o spotřebitelská práva se toto téma stává nyní aktuálním i v České republice. Časopis dTest v reakci na velké množství spotřebitelských dotazů zahajuje veřejný provoz další bezplatné poradny.





Kvalita potravin, podvodné obchody i nefér přístup prodejců. To jsou témata, která se čím dál častěji dostávají do popředí zájmu médií. Spotřebitelé se o svá práva začínají více zajímat a aktivně se o ně zasazovat. „Aktivní přístup spotřebitelů oceňujeme a vycházíme jim vstříc naší bezplatnou poradnou,“ vysvětluje vedoucí poradny časopisu dTest Lukáš Zelený.

Poradna časopisu dTest funguje v podobě bezplatné telefonické linky již rok a půl. Jen od začátku roku 2012 vyřešili její poradci a poradkyně více než 5 000 dotazů. V reakci na velký zájem volajících se poradna nyní zpřístupňuje široké veřejnosti také v elektronické formě. Každý zájemce tak může na stránce http://www.dtest.cz/e-poradna zadat svůj dotaz týkající se problémů se zbožím a službami či příbuzných témat. Odpověď následně obdrží e-mailem.

Právníci časopisu dTest sestavili také brožuru „Základní vzory pro řešení spotřebitelských problémů“, která je zdarma ke stažení na stránkách www.dtest.cz. „Brožuru v elektronické podobě zašleme zájemcům i po zavolání na naši linku 299 149 009. Zákazníci tu najdou vzory pro řešení nejčastějších situací jako reklamace výrobku, odstupování od smluv, reklamace vyúčtování služeb elektronických komunikací nebo reklamace vyúčtování elektřiny či plynu,“ dodává Lukáš Zelený.

Brožura ke stažení na www.dtest.cz/rady.



dTest podporuje aktivní zákazníky a otevírá pro ně novou elektronickou poradnu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16322752784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více