Equa bank hlásí 30 tisíc klientů


13. 12. 2012  16:16     tz     komentáře (0)

Počet klientů Equa bank překročil hranici 30 tisíc. Zhruba každý druhý klient přitom využívá Equa bank jako svoji primární banku a nechává si na účet posílat výplatu. Úspěchy slaví Equa bank i v oblasti spotřebitelských úvěrů. Za sedm týdnů od uvedení RePůjčky ušetřila klientům, kteří s Equa bank refinancovali úvěr, celkem 18 miliónů korun, což je v průměru 20 – 30 tisíc uspořených peněz na jednu půjčku.





„Velice nás těší, že zájem o naše produkty a služby se za poslední dva měsíce téměř ztrojnásobil. Důvodem je výrazné zlepšení podmínek na běžném účtu, které jsme zavedli u příležitosti našich prvních narozenin, a uvedení inovativní RePůjčky, díky které snižujeme klientům úrokové sazby na stávajících úvěrech až o čtvrtinu,“ uvedl Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa bank. „S Equa bank klienti ušetří v každém případě. Ti, kteří u nás refinancují půjčku na jejím splácení desetitisíce korun. Ti, kteří využívají pouze běžný účet, uspoří ročně v průměru kolem 1600 korun,“ doplnil Petr Řehák.

 

Equa bank významně upravila parametry běžného účtu koncem září letošního roku. Nově začala nabízet jako jediná banka v ČR zdarma výběry z bankomatů všech bank v celé ČR a snížila hranici minimálního obratu potřebného k bezplatnému vedení účtu na 10 tisíc korun. Díky těmto změnám se běžný účet Equa bank stal bezkonkurenčně nejvýhodnějším účtem na trhu, protože ho nyní lze využívat úplně zdarma.

 

O tři týdny později, v polovině října 2012, spustila Equa bank inovativní přístup k refinancování spotřebitelských úvěrů. S RePůjčkou lze snížit splátku jakéhokoliv úvěru (leasing, nákup na splátky, neúčelový úvěr, atd.) až o 25%, přičemž doba splatnosti zůstane zachována. Díky tomu se náklady klienta na úvěr přiblíží na úroveň obvyklou v zemích západní Evropy, které jsou až o polovinu nižší než v ČR. Repůjčka je zcela bez poplatků za otevření, vedení nebo předčasné splacení.



Equa bank hlásí 30 tisíc klientů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15389566192

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více