Equa bank je rok na českém trhu a má další výhody na běžném účtu


14. 09. 2012  10:40     tz     komentáře (0)

Equa bank slaví první rok úspěšného působení na českém trhu, kde dosud získala přes 20 000 klientů. Pro všechny současné i nové klienty zároveň představila celkem 15 produktových vylepšení včetně vedení účtu zdarma při obratu alespoň 10 000,- Kč a také bezkonkurenční výhodu výběrů ze všech bankomatů v České republice zdarma





„Těší nás nárůst počtu klientů, kteří podle očekávání přicházejí především z velkých bank a prokazatelně oceňují naše jednoduché a srozumitelné produkty, uživatelsky vstřícné internetové bankovnictví a výraznou orientaci na spokojenost zákazníků, která je pro nás             na prvním místě,“ říká Leoš Pýtr, generální ředitel Equa bank, a dodává: „Přicházejí k nám klienti se zájmem o služby jak osobního, tak firemního bankovnictví, přičemž 61 % z nich je využívá aktivně.“

Největší zájem je o běžný účet s platební kartou, který si zřídilo 80 % našich klientů. Kromě běžných účtů si klienti pořizují hlavně hypotéky a podnikatelské úvěry, spořicí účty a terminované vklady v cizích měnách. Velmi atraktivní je pro ně nově i spořicí účet s úrokem 2,6 %.   

 

Ojedinělá výhoda bez skrytých „ale“! Equa bank ruší poplatky za výběry ze všech bankomatů

Ať už klient Equa bank vybírá z jakéhokoli bankomatu na území České republiky, z účtu mu neodejde víc peněz, než kolik skutečně vybral.              Equa bank totiž ruší poplatky spojené s výběrem z jakéhokoli bankomatu. Klienti už nemusejí ztrácet čas hledáním toho správného bankomatu a své peníze mohou vybírat bezplatně kdekoliv.

Klienti bank obvykle vybírají nejméně dvakrát až třikrát měsíčně, a pokud tak učiní z bankomatů jiné než své banky, mohou náklady jen za výběry samotné dosáhnout řádově desítek korun za měsíc.            

 

Vedení účtu zdarma již při obratu deset tisíc korun

Výraznou výhodou pro klienty je snížení limitů pro vedení běžného účtu zdarma. Nově stačí mít měsíční obrat na účtu alespoň deset tisíc korun a klient potom za vedení účtu nic neplatí. Stejnou výhodu nabízí Equa bank také těm klientům, kteří mají u banky souhrnný zůstatek nejméně sto tisíc korun nebo hypotéku. Všechny odchozí a příchozí platby v korunách má klient na běžném účtu také zdarma.

 

 Úspěšné hypotéky i firemní bankovnictví

Equa bank se za uplynulý rok zařadila k bankám, které poskytují plnohodnotnou škálu bankovních produktů a služeb jak v osobním, tak ve firemním bankovnictví. Velký úspěch přineslo spuštění nabídky hypotečních úvěrů a úvěrů pro podnikatele a firmy.

„Dosud jsme poskytli hypotéky v objemu přes 1 miliardu korun. Velký zájem je především o naše jednoduché refinancování hypotéky. Nově poskytnuté firemní úvěry dosahují aktuálně objemu 650 milionů korun,“ uvádí Leoš Pýtr.

 

Stále něco nového

K dalším novinkám a zvýhodněním patří rovněž vydání a vedení platební karty MasterCard zdarma, vedení běžných účtů v US dolarech a eurech zdarma a terminované vklady v délce od 3 do 36 měsíců v korunách, US dolarech i eurech s úrokovou sazbou až 3 % p. a.

V nejbližším období Equa bank představí spotřebitelské úvěry, dále Europlatby, bezplatný vklad na účet prostřednictvím České pošty a na začátku roku 2013 také bezkontaktní platby. 

Equa bank také průběžně pracuje na rozvoji své distribuční sítě. Ke 13 stávajícím pobočkám pro osobní klientelu, které jsou rozmístěny po celé České republice, přibyla tři specializovaná regionální zastoupení pro firmy a podnikatele ve Zlíně, Litoměřicích a v Ostravě. Dále se banka zaměřuje na rozvoj spolupráce s třetími stranami včetně externích distribučních partnerů. 



Equa bank je rok na českém trhu a má další výhody na běžném účtu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15598174976

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více