Equa bank nabízí podnikatelům platební terminály a platební bránu


18. 05. 2016  07:24          komentáře (0)

Equa bank nově umožňuje obchodníkům přijímat platební karty v kamenných i internetových obchodech. Firemním klientům a podnikatelům tak kromě podnikatelského účtu, který je veden zdarma, nabízí i platební terminály či implementaci platební brány, přijímání bezkontaktních karet či karet vydaných společnostmi MasterCard a VISA, pevný nebo přenosný terminál a možnost propojení platebního terminálu s pokladním systémem podporujícím elektronickou evidencí tržeb (EET). 

Equa bank nabízí podnikatelům platební terminály a platební bránu




„Zavedení platebních terminálů a platební brány do portfolia našich služeb je reakcí na požadavky našich klientů, kteří po těchto řešeních volali. Díky tomuto kroku jim budeme schopni nabídnout kromě podnikatelského účtu, který je veden zdarma, i další služby usnadňující podnikání,“ uvedl Radek Schönfeld, ředitel produktů Equa bank.

Obchodníci budou mít neustálý přehled o všech realizovaných transakcích prostřednictvím internetového bankovnictví, na míru jim budou zpracovávány také reporty o transakcích. Svým klientům mohou nabídnout také možnost platit faktury online pomocí platební karty, případně si nastavit opakující se platby.

Firemní klienti a podnikatelé si mohou u platebních terminálů zvolit možnost před-autorizace (zablokování částky před samotným provedením transakce, telefonní nebo mailové transakce bez přítomnosti karty (MO/TO transakce), možnost zaúčtování transakce ve více měnách (CZK, EUR nebo USD), případně nastavit na jeden platební terminál až pět podnikatelských subjektů.

Tyto služby jsou určeny pouze pro klienty, kteří mají běžný účet vedený u Equa bank a vyplní kontaktní formulář na webových stránkách Equa bank. Samotný platební terminál či instalační balíček s platební branou obdrží již od dvou dnů od podpisu smlouvy. 



Equa bank nabízí podnikatelům platební terminály a platební bránu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15136805840

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více