Equa bank nově pro podnikatele přímo v Brně


15. 11. 2012  15:03     tz     komentáře (0)

Equa bank otevře v Brně již tento pátek 16. 11. 2012 nové poradenské centrum pro malé a střední podniky. Zde budou zákazníkům k dispozici firemní bankéři s dlouholetou zkušeností v oblasti financování malých a středních firem a podnikatelů v oblasti jihomoravského kraje.





„Profesní znalost místních poměrů s celorepublikovým rozhledem a inovativní nabídku produktů a služeb pro segment živnostníků a malých a středních podniků je to, co v Brně nově nabízíme,“ říká Luboš Janoušek, obchodní ředitel pro SME segmentEqua bank a dodává: “Uvědomujeme si, že každý náš klient má své specifické potřeby, které je nutné řešit osobním přístupem a se znalostí regionálního zázemí.“

 

Osobně věřím, že má Equa bank jako nová banka na trhu možnost zaujmout podnikatele, kterým nabízí alternativu ke stávajícím velkým bankám. Menší banka může znát lépe potřeby svého klienta a nabídnout mu tak řešení, které zákazník ocení.“ říká Karel Havlíček, předseda Asociace malých a středních podnikatelů a živnostníků, se kterou Equa bank úzce spolupracuje. “Podnikání malé nebo střední firmy má své specifické rysy, a proto je důležité, aby se těmto firmám a živnostníkům věnovali bankéři, kteří tomuto druhu podnikání a jeho odlišnostem dobře rozumí,“ doplňuje Karel Havlíček. Proto Equa bank při výběru svých zástupců kladla velký důraz nejen na nejvyšší profesní znalosti a dlouholetou praxi, ale i na precizní znalost regionálních poměrů.

 

Equa bank se jako první z trojice bank, které v loňském roce nově vstoupily na trh, začala věnovat firemní klientele a služby nadále posiluje a úspěšně expanduje do regionů. Po otevření poradenských center v Praze, Ostravě, Zlíně a Litoměřicích, otevírá v Brně v pořadí již pátou reprezentativní kancelář pro malé a střední podnikatele.

 

Brněnská pobočka Equa bank nabízí mnoho zajímavých výhod, které vycházejí podnikatelům vstříc a respektují jejich potřeby. Klienti nejsou například svázaní žádnou pevnou otevírací dobou kanceláře ani prostorami kanceláře jako takové. Podnikatelé si mohou s bankéřem domluvit individuální schůzku dle jejich potřeby. „Bankéř se se zájemci o konzultaci nebo služby Equa bank sejde třeba i u klienta ve firmě, v kavárně nebo kdekoliv to bude podnikateli vyhovovat. Equa bank ví, že potřeby každého byznysu jsou jedinečné, a tak každému podnikateli nabídne smlouvu a financování přesně na míru,“ dodává Luboš Janoušek.

 

Equa bank pro podnikatele nabízí řadu produktů a služeb jako jsou např. provozní či investiční úvěry šité na míru nebo nemovitostní úvěry s dlouhodobým splácením. Kromě toho banka pro podnikatele a malé a střední firmy poskytuje také výhodně úročené termínované vklady. Letos Equa bank uvedla na trh i neúčelovou hypotéku PRO, která je určena podnikatelům s výhodnou úrokovou sazbou už od 5,39 % p.a.

 

Adresa nového zastoupení Equa bank pro malé a střední podnikatele v Brně:

 
Brno

Adresa: Joštova 138/4 (2. patro)

Reprezentativní kancelář bude otevřena od 16. 11. 2012



Equa bank nově pro podnikatele přímo v Brně

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12578935152

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více