Equa bank podporuje rodinné podnikání


21. 11. 2012  16:58     tz     komentáře (0)

Equa bank se stala klíčovým partnerem jubilejního 10. ročníku Dne podnikatelů České republiky pořádaného Asociací malých a středních podniků ČR. Na této akci Equa bank předala unikátní ocenění Equa bank Rodinná firma roku. Získala ji společnost LIVA Předslavice, kterou vybrala odborná porota složená ze zástupců Asociace malých a středních podniků a Equa bank.





„Rodinné firmy jsou motorem ekonomiky. Jejich majitelé je nebudují kvůli okamžitým ziskům, ale s vidinou dlouhodobé perspektivy. Proto Equa bank od počátku svého vstupu na trh podporuje rodinné podnikání, a proto jsme se rozhodli vyhlásit cenu Rodinná firma roku 2012,“ řekl Leoš Pýtr, Správní ředitel a člen představenstva Equa bank.

 

Držitelem ocenění Equa bank Rodinná firma roku 2012 se stala LIVA Předslavice, tradiční a výhradně rodinná firma z jižních Čech, která se již více než 20 let zabývá zemědělstvím a je významným zaměstnavatelem regionu a členem Asociace malých a středních podniků. Firma byla vybrána na základě souboru ekonomických i neekonomických kritérií odbornou porotou složenou ze zástupců Asociace malých a středních podniků a Equa bank.

 

„Jsem velmi potěšen, že se naší firmě dostalo takového významného ocenění. Je dobře, že se Equa bank rozhodla věnovat právě i rodinným firmám, protože si dle mého názoru zaslouží větší podporu,“ komentoval ocenění Václav Jungwirt, jednatel a zakladatel LIVA Předslavice, která získala ocenění Equa bank Rodinná firma roku 2012.

 

Equa bank se jako první z trojice bank, které v loňském roce nově vstoupily na trh, začala věnovat firemní klientele a služby nadále posiluje a úspěšně expanduje do regionů. Po otevření poradenských center v Praze, Ostravě, Zlíně a Litoměřicích, otevřela minulý týden v Brně v pořadí již pátou reprezentativní kancelář pro malé a střední podnikatele.

 

Equa bank pro podnikatele nabízí řadu produktů a služeb jako jsou např. provozní či investiční úvěry šité na míru nebo nemovitostní úvěry s dlouhodobým splácením. Kromě toho banka pro podnikatele a malé a střední firmy poskytuje také výhodně úročené termínované vklady. Letos Equa bank uvedla na trh i neúčelovou hypotéku PRO, která je určena podnikatelům s výhodnou úrokovou sazbou už od 5,39 % p.a.

 


Equa bank podporuje rodinné podnikání

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15159528464

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více